Tehno News RO

Monitor LG 24M47VQ-P: Solutii pentru orice problema


De fiecare data cand utilizati computerul personal, cu siguranta elementul cel mai semnificativ devine ecranul pe care vedeti fie fotografiile, filmele sau chiar si imaginile din jocurile pe care le veti rula. Daca modelul de monitor nu va ofera foarte multe beneficii si, pe deasupra, mai este si unul foarte voluminos si care va cauzeaza forte multe probleme de fiecare data cand doriti sa il stergeti de praf sau sa il mutati in unele locuri, inseamna ca va trebuie un model nou de monitor.

Monitor LED LG 24M47VQ-P

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


lg 24m47vq-p.jpg

Un astfel de model de monitor poate fi si LG 24M47VQ-P, iar prezenta sa cu siguranta va poate ajuta in obtinerea unei noi experiente, dar si rezolvarea unor probleme diferite. Prima problema pe care acest model o va rezolva este cea a spatiului necesar pentru instalarea unui monitor, datorita faptului ca acesta este mult mai redus ca dimensiune. Bineinteles, aceasta comparatie este facuta cu modelele de monitoare clasice care sunt cu tub catodic, iar usurinta utilizarii si manevrarii sau utilizarii este data de dimensiunea de 557 x 438 x 197 mm. Aceasta dimensiune este cu tot cu standul cu care este prevazut, dar si asa este una destul de benefica si va poate ajuta sa identificati si dimensiunea ecranului.

Monitor LED LG 24M47VQ-P

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Cu o diagonala a ecranului de 23.6 inch, experienta video oferita de aceste model LG 24M47VQ-P este cu siguranta una mai deosebita decat vechiul model pe care il aveti. Toate utilizarile sunt diverse, nu doar benefice, deoarece aveti doua posibilitati si anume utilizarea cu standul cu care este prevazut, dar si o utilizare sau o montare pe un perete datorita compatibilitatii cu un suport VESA 75 x 75 mm. In acest mod de utilizare veti avea de tinut cont si de greutatea pe care acest monitor o are, o greutate de 2.8 kg.

Solutii pentru imagini de calitate
Pe langa diagonala, veti mai avea si o caracteristica avantajoasa a ecranului datorita tehnologiei de realizare TN, dar si LED, fiind vorba si despre o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli Full HD care va face ca filmele sau videoclipurile sa fie cat mai aproape de realitate. Nu doar rezolutia este importanta atunci cand vine vorba despre calitatea imaginilor, ci veti mai avea de multumit si unei luminozitati de 250 cd/mp, dar si a unui contrast dinamic de 5000000:1 si unui contrast tipic de 1000:1.

Foarte usor veti putea identifica si prezenta unor porturi speciale sau conectori cu care monitorul LG LG 24M47VQ-P vine si anume un conector VGA, un conector digital HDMI, un conector digital DVI, dar si un conector pentru casti. Gama caracteristicilor moderne continua cu rata de refresh orizontala intre 30 si 83 Hz, rata de refresh verticala intre 56 si 75 Hz, dar mai ales cu unghiul maxim de vizibilitate de 170/160 grade. Pentru incheierea acestor beneficii si avantaje, nimic nu se poate potrivi mai usor decat un pret de achizitie foarte avantajos.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Monitor LG 24M47VQ-P: Solutii pentru orice problema"

lg 24m47vq-p_2.jpg
lg 24m47vq-p_3.jpg
lg 24m47vq-p_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro