Tehno News RO

Monitor TN LED HP X0N05AA: investeste cu cap


Cumpararea unui nou monitor este o sarcina destul de dificila pentru cea mai mare parte a populatiei, deoarece cei mai multi din noi nu avem cunostinte atat de mari in IT, incat sa detinem informatiile necesare pentru a face usor o alegere pentru noi, mai ales ca exista atat de multe modele din care poti sa iei decizia.

Un ecran mare este frumos, dar stii ce anume ar trebui sa includa aparatul ca specificatii tehnice pentru ca imaginea afisata sa fie cat mai placuta si clara?

Putini oameni stiu. De aceea, trebuie sa citesti cu atentie specificatiile tehnice ale oricarui monitor dorit si sa intelegi ce face fiecare dintre acestea.

Monitor TN LED HP X0N05AA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


hp x0n05aa.jpg

De ce sa iti cumperi un monitor TN LED XP X0N0AA
Modelul de monitor TN LED XP X0N0AA este unul care iti va iesi in evidenta foarte usor, pentru ca are, in primul rand, un pret atractiv, facand alegerea sa incline deja in favoarea sa. Aparatul are culoarea neagra, avand rame estetice si un picior care ii ofera un echilibru mai bun produsului. Desigur, pentru ca este un aparat de calitate si nou, acesta se poate aseza si pe un perete, fiind compatibil VESA 100 x 100.

Ca functie speciala, aparatul dispune de ergonomie, putand sa se roteasca la 90 de grade si sa se incline la 5 – 20 de grade. Aparatul are o inaltime de 446.4 de milimetri, o lungime de 507.6 de milimetri si o latime de 192.9 de milimetri. Greutatea sa este de 4.5 kilograme. Puterea consumata de acest monitor TN LED XP X0N0AA este de 22.5 W. Ca porturi video, dispozitivul include Display Port DVI VGA.

Monitor TN LED HP X0N05AA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Acest monitor TN LED XP X0N0AA face parte din gama Home & Office. Drept continut pentru pachet, pe langa dispozitiv, vei primi si un cablu DVI, un cablu VGA, un cablu de alimentare si un manual de utilizare.

Diagonala pe care o are modelul de monitor TN LED XP X0N0AA este de 21.5 de inchi, acesta folosind tehnologia de display TN si o rezolutie optima de 1920 x 1080 de pixeli, de tip Full HD. Tipul de iluminare al fundalului este de tip LED, cu un aspect de imagine de 16:9, formatul ecranului fiind wide. Luminozitatea sa este de 250 cd/m2, iar timpul de raspuns este bun, de cinci milisecunde. Unghiul maxim de vizibilitate orizontala si verticala este de 170 / 160 de grade.

Contrastul sau dinamic este de 5000000:1. Dimensiunea punctului este de 0.248 de milimetri. Rata de refresh orizontala este de 24 – 80 kHz, cu o rata de refresh verticala de 50 – 76 Hz. Acest monitor TN LED XP X0N0AA poate sa afiseze un total de 16.7 de milioane de culori. Aparatul acesta se dovedeste a fi unul de calitate, chiar de una superioara, lucru pe care nu l-ai astepta, tocmai pentru ca pretul pentru cumpararea sa este unul mic. Asta ne arata, inca o data, ca doar pentru ca un produs este ieftin, nu inseamna si ca este de calitate indoielnica, ci doar ca unele modele sunt la supra-pret.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Monitor TN LED HP X0N05AA: investeste cu cap"

hp x0n05aa_2.png
hp x0n05aa_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro