Tehno News RO

Moulinex Abakan ME4161: Performanta intr-un singur dispozitiv, cu masina de tocat carne.


Savoarea preparatelor delicioase si gustoase nu se poate obtine altfel decat avand echipamentele de gatit potrivite, iar pregatirea mancarii in fiecare zi este mult mai eficienta daca ai alaturi un intreg arsenal de aparate de gatit, cum ar fi un cuptor cu microunde, un mixer, un tocator, o masina de tocat carne, un storcator de fructe, un blender sau un robot de bucatarie, aparate fara de care gatitul ar fi un proces mult mai greoi. Daca tot exista tehnologie moderna si atat de multe echipamente de ultima generatie, de ce sa nu profitam de acest lucru si sa ne usuram viata si munca?

Masina de tocat carne Moulinex Abakan ME4161

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


moulinex abakan me4161.jpg

Pentru cei care au nevoie de o sugestie pentru achizitionarea unei masini de tocat carne, specialistii recomanda modelul Moulinex Abakan ME4161, un aparat cu un aspect inedit si elegant, avand o culoare de un alb imaculat, iar butonul de pornire/oprire este pozitionat in partea laterala a dispozitivului. Are dimensiuni mici si poate sa isi gaseasca cu usurinta loc in orice coltisor al bucatariei dumneavoastra, iar greutatea sa nu este una mai mare de 4 kilograme.

Masina de tocat carne Moulinex Abakan ME4161

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Accesorii pentru prajituri si storcator de citrice
Masina de tocat carne model Moulinex Abakan ME4161 are o putere de consum de pana la 1400 W si o putere nominala de 500 W, iar capacitatea de tocare este de 1.7 kilograme per minut.

Acest aparat modern dispune de un accesoriu pentru tocarea carnatilor, de unul pentru prajituri, de un accesoriu kebbe, de cinci razatoare, un accesoriu pentru preparea sucului de rosii si un storcator de citrice pentru pregatirea unor sucuri naturale de fructe gustoase si delicioase.

Mai dispune de un cutit din otel inoxidabil foarte rezistent, trei site care au diametrul total de 54 mm, impartite in 3 mm, 4.7 mm si 7.5 mm, avand o grosime de doar 3 mm.

Pentru taierea cuburilor, masina de tocat Moulinex Abakan ME4161 are in componenta un con special, la fel si pentru feliere grosiera, pentru feliere fina, un con special pentru razuire grosiera, un con pentru razuire fina.

Transportul dispozitivului poate fi realizat cu foarte mare usurinta datorita manerului special pe care design-ul il are, iar daca veti dori sa va realizati un suc de rosii gustos si sanatos sau un suc de citrice, gasiti in acest model de masina de tocat si un storcator. Tava aparatului este realizata din plastic.

Dispozitivul este dotat si cu un compartiment special pentru depozitarea cablului de alimentare, facilitate care va ajuta sa il folositi cat de mult aveti nevoie de la priza si pana unde va fi plasat aparatul. Astfel, nu trebuie sa va mai ganditi cum sa ascundeti cablul daca acesta ramane prea mult nefolosit.

Acest model de masina de tocat Moulinex Abakan ME4161 are un pret foarte bun si avantajos pentru orice buzunar, fiind unul dintre cele mai bune si performante aparate de acest gen din gama Moulinex Abakan.

Odata ce veti avea acest echipament va veti bucura de o intreaga eficienta si un plus de inovatie in procesul de gatit. Bucataria dumneavoastra moderna are nevoie si de o masina de tocat de ultima generatie!

Vezi Ofertele si Reducerile la Masini de tocat carne

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Moulinex Abakan ME4161: Performanta intr-un singur dispozitiv, cu masina de tocat carne. "

moulinex abakan me4161_2.jpg
moulinex abakan me4161_3.jpg
moulinex abakan me4161_4.jpg
moulinex abakan me4161_5.jpg
moulinex abakan me4161_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro