Tehno News RO

Multifunctional Canon Pixma TS8050BK: fiecare detaliu conteaza


Pentru a fi multumiti de munca pe care o facem,sau poate de munca pe care o fac cei din jurul nostru, trebuie ca si atmosfera de lucru sa fie una placuta si contructiva sau dinamica, iar in acest fel trebuie sa fie asigurate si toate mijloacele sau elementele necesare. Daca discutam despre munca intr-un birou sau despre tot ceea ce presupune lucru cu documente si cu acte, unele dintre elementele cele mai importante pot fi perifericele pe care le aveti sau pe care le folositi. Ceea ce isi poate face astfel loc in apropierea voastra este si Canon Pixma TS8050BK iar utilizarea sa poate fi vazuta foarte usor ca un plus pentru fiecare, asta si in cazul in care poate utilizarea sa se restrange la cei care au nevoie pentru cursuri sau unele proiecte.

Multifunctional Canon Pixma TS8050BK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


canon pixma ts8050bk.jpg

Pana la utilizare trebuie vazut modul in care poate fi adusa in slujba voastra, iar asta prin prisma pretului de achizitie dar si prin posibilitatea de instalre si de utilizare cat de repede se poate. Detaliile privind pretul de achizitie nu sunt foarte multe si nici nu sunt unele care sa va puna dificultati, si tot in aceeasi gama putem sa spunem ca este si partea de instalare si de utilizare, iar asta si datorita designului pe care il are. Daca vreti sa cunoasteti efectiv locul unde va fi instalata Canon Pixma TS8050BK sau daca vreti sa masurati si sa pregatiti un astfel de loc aveti nevoie de elemente precum dimensiunea de 372 x 324 x 139 mm, dar poate conteaza si greutatea de 6.5kg.

Multifunctional Canon Pixma TS8050BK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Si fiecare secunda
Cum este vorba despre un produs multifunctional cu siguranta posibilitatea de a face mai multe sarcini cu acelasi produs va ajuta sa economisiti foarte mult timp si sa nu mai alergati de la xerox la imprimanta de exemplu. Prin multifunctionala se intelege la acest model Canon Pixma TS8050BK posibilitatea de a scana, de a imprima dar si de a copia cam tot ceea ce doriti atat timp cat formatul este unul de tip A4. In ceea ce tine de tipul de documente sau daca este alb – negru sau color nu mai conteaza intrucat modul de tiparire poate fi si color, iar pentru format puteti cobori si sub dimensiunea celui A4 la o viteza de pana la 15 ipm pentru alb/negru respectiv de 10 ipm pentru color.

Trebuie sa vedeti putin si ce performante va pune la dispozitie Canon Pixma TS8050BK pentru celelalte functii pe care le are, si poate fi vorba despre prezenta unei viteze de copiere de pana la 6.5 cpm. Celelalte caracteristici sau functii pe care le puteti utiliza se refera la prezenta unui zoom intre valoarea de 25% si 400% dar si la functii precum copierea multipla pana la 99coli, copiere fotografii, copiere fata-verso dar si copiere de tip 2in1 sau 4in1. Ultima, dar nu cea din urma, utilizare poate fi cea de scanare care va aduce o viteza de aproxmativ 14sec pentru o pagina A4, iar ca si interfata si conexiune veti putea alege intre cea USB sau Wireless.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Multifunctional Canon Pixma TS8050BK: fiecare detaliu conteaza"

canon pixma ts8050bk_2.jpg
canon pixma ts8050bk_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro