Tehno News RO

Multifunctional HP DeskJet Ink Adv 3775: tot ce trebuie


Situatiile in care trebuie sa lucrati cu unele documente sunt multiple, si asta poate fi legat de partea de serviciu sau poate fi vorba si despre unele probleme sau situatii de natura personala, si de ce nu poate si o investitie. Pentru a fi multumiti de modul in care lucrurile se desfasoara si pentru a fi pe deplin multumiti de ceea ce poate insemna productivitate sporita trebuie ca ajutorul pe care il veti primi sa vina din partea unor modele moderne. Un astfel de ajutor si o solutie potrivita pentru voi si pentru planurile voastre poate fi si HP DeskJet Ink Adv 3775, iar asta fara prea multe probleme.

Multifunctional HP DeskJet Ink Adv 3775

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


hp deskjet ink adv 3775.jpg

De regula cand trebuie sa alegeti un multi functional pretul de achizitie poate fi principalul criteriu de selectie dar cu siguranta nu veti avea multe probleme in acest sens din partea HP DeskJet Ink Adv 3775. Trebuie sa vedeti si partea de instalare si de asezare astfel incat sa poate fi operat si utilizat la nivelul sau maxim de performanta iar pentru asta gabaritul este cel care conteaza, dar cum nu se intampla nici in partea de pret, nici in privinta pozitionarii nu este o problema.

Valoarea exacta este cea de 2.33 kg daca ne referim la partea de greutate, iar pentru partea de dimensiune spatiu pe care il necesita este unul de 403 x 177 x 141 mm, dar mai trebuie sa vedeti si partea de operare pentru functiile sale.

Multifunctional HP DeskJet Ink Adv 3775

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si ce aveti nevoie
Privind la acest model mai putem sa analizam si partea de elemente exterioare care sa va ajute sa luati o decizie pentru alegerea HP DeskJet Ink Adv 3775, pentru a va ajuta pe voi sau poate pe anagajatii vostri. Pentru operare veti avea panoul ce pe langa butoanele specifice mai contine si un afisaj de tip LCD cu 7 segmente, iar daca una dintre probleme voastre era legata de cablurile pentru conexiune puteti scapa si de acest lucru datorita unei interfate Wireless. Revenind la functiile pe care le ofera veti avea posibilitatea de a imprima, de a copia dar si de a scana anumite documente, insa pentru toate acestea veti avea si caracteristici specifice. Formatul cu care lucreaza HP DeskJet Ink Adv 3775 este unul A4 si poate fi folosita si pentru imprimare color nu doar alb negru, iar volumul de utilizare recomandat este de aproximativ 200 copii pe luna.

Pentru imprimare veti avea posibilitatea de a utiliza sau de a selecta un format de la Envelope DL, A6, pana la A4, greutatea mediului de printare poate fi intre 60 si 90 g/mp, iar partea de viteza de imprimare poate fi de pana la 8 ppm pentru alb/ negru si de 5.5 ppm pentru color. Urmatoarea functie posibila este cea de copiere, avand o viteza de 2.5 cpm pentru color, una de 4 cpm pentru copiere alb/ negru dar si posibilitatea de copiere multipla intre 1 si 9 copii. Nu mai ramane decat partea de scanner a acestui model, fiind cu o rezolutie de pana la 600 dpi, cu o adancime de scanare de 24bit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Multifunctional HP DeskJet Ink Adv 3775: tot ce trebuie"

hp deskjet ink adv 3775_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro