Tehno News RO

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130fn: ceea ce trebuie


In munca de birou, sau mai bine spus in orice munca, este nevoie de unele hartii sau de unele documente, dar ceea ce mai trebuie facut este ca timpul de realizare al acestora sa fie unul redus. Cu siguranta pentru toata lumea este important economisirea timpului sau reducerea acestuia iar cei care pana acum se ajutau sau poate se chinuiau cu un model foarte vechi si foarte agabaritic aducerea unuia nou poate fi o investitie foarte buna. Daca trebuie sa faceti o astfel de alegere atunci poate fi vorba si despre posibilitatea de a da peste un model precum este HP LaserJet Pro MFP M130fn.

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130fn

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


hp laserjet pro mfp m130fn.jpg

Un periferic nou aduce beneficiul de a avea garantia utilizarii unui model de incredere si de a nu avea surprize neplacute exact cand va asteptati mai putin sau exact cand aveti mai mare nevoie de acesta. Totusi, un periferic precum este acest multi functional HP LaserJet Pro MFP M130fn poate fi privit ca un plus pentru voi si datorita designului pe care il are si care permite un control foarte usor si intuitiv asupra intregii functionari. Primul element ce trebuie solutionat sau depasit este pretul de achizitie, dar intrucat nu este unul foarte ridicat comparativ cu ceea ce ofera prima problema, daca poate fi numita asa, este pozitionarea. Veti avea pentru asta nevoie de a cunoaste dimensiunea de 415.1 x 511.4 x 423.7 mm, dar cum poate fi asezat si undeva suspendat mai este nevoie si de cunoasterea greutatii de 8.1 kg.

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130fn

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si ce aveti nevoie
Tot de partea de pozitionare mai trebuie sa vorbim si daca este vorba despre compatibilitatea dintre HP LaserJet Pro MFP M130fn si sisteme PC ce ruleaza cu ajutorul sistemelor de operare de la Windows vista la Windows 10 dar si cu Mac OS X 10.9 – 10.11. Pe langa aceasta compatibilitate puteti sa vedeti si celelalte caracteristici pe care le prezinta acest model si care pot include partea de afisaj LCD cu doua linii, partea de memorie RAM de 256 MB, procesorul de 600 MHz sau poate puterea consumata de 255 W. Toate utilizarile si alegerile tin si de functiile pe care le poate oferi un model, iar pentru acest model este vorba despre imprimarea, copierea, scanarea dar si trimiterea prin fax a unor documente. Fiecare dintre utilizarile pe care HP LaserJet Pro MFP M130fn le prezinta vine cu specificatiile proprii, si veti avea pentru partea de printare format de la B5 la A4 dar si o viteza de printare alb/ negru de 22 cpm.

Daca aveti nevoie de mai multe copii in acelasi timp viteza de copiere continua este de la 1 la 99 copii iar pentru rezolutie veti avea una de 600 x 600 dpi, in timp ce pentru functia de copiere viteza este tot de 22 cpm, rezolutia va fi de 600 x 400 dpi, dar veti avea si un zoom de 25 – 400 %. Nu mai ramane decat partea de scaner si de fax pe care sa le utilizati, dar si functii precum Air Print, ePrint sau Google Cloud print.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130fn: ceea ce trebuie"

hp laserjet pro mfp m130fn_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro