Tehno News RO

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130nw: pentru mai mult confort


In cadrul unui birou, si nu numai, ceea ce poate fi foarte important este gama de produse IT sau gama de produse periferice pe care le veti putea utiliza pentru a va usura munca voastra si pentru ca timpul sa fie utilizat mult mai eficient. In gama de produse se poate afla, sau cu siguranta ar trebui sa se afle, si un multifunctional, iar asta pentru ca exista multe situatii in care este nevoie de a face unele documente sau poate de a multiplica cele intocmite deja. Daca aveti un astfel de produs care nu va ofera garantia unei utilizari fara probleme, poate nu ar fi rau sa vedeti si alte modele pe care sa le puteti aduce in slujba voastra, cum ar fi HP LaserJet Pro MFP M130nw.

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130nw

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


hp laserjet pro mfp m130nw.jpg

Un astfel de model de multifunctional poate fi destul de usor de adus in slujba voastra, si mai mult decat atat poate fi modelul potrivit pentru a fi utilizat chiar de mai multe persoane in acelasi timp. Trebuie sa vedeti insa si exact locul unde va fi asezat acest model, iar elementul care va va ajuta in acest sens este gabaritul pe care il are HP LaserJet Pro MFP M130nw, fiind vorba despre o greutate de 7.3kg. Tot in privinta instalarii si pozitionarii mai trebuie sa aveti in vedere si compatibilitatea acestui model cu alte sisteme IT, iar prin compatibilitate se intelege faptul ca poate lucra cu sisteme de operare Microsoft Windows de la Vista la 10.

Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130nw

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Pentru un plus si de eficienta
Nu doar elementele specificate conteaza ci sunt mult mai multe specificatii pe care trebuie sa le vedeti inainte de a decide in privinta utilitatii si eficientei acestui model HP LaserJet Pro MFP M130nw. Puteam sa incepem aceasta analiza cu partea de format cu care poate lucra, si veti avea ca si caracteristici generale un format A4, dar va fi nevoie de a vedea si fiecare tip de utilizare in parte sau fiecare functie pe care o veti putea folosi in sprijinul muncii voastre. Veti avea prima data partea de imprimare, iar pentru astfel de utilizari tipul sau formatul hartiei pe care o veti putea utiliza poate fi de la B5 la A4, iar ca si greutate pentru aceasta este vorba despre una de la 60 la 163 g/mp.

Urmatoarea categorie de utilizare si de folosire a HP LaserJet Pro MFP M130nw pentru a va usura munca este cea pentru copierea unor acte sau documente, caz in care o sa va ajute o viteza de 22 cpm, o rezolutie de 600 x 400 dpi sau o copiere continua de 1-99 copii. O ultima parte ar fi cea de scaner plan pe care il detine acest multifunctional, si care are o rezolutie de 600 x 600 dpi, iar ca si dimensiune de scanare veti avea una de 216 x 297 mm. Nu veti mai avea de vazut decat partea de consumabile pe care trebuie sa le utilizati, si asta fie ca este vorba despre cartusul de culoare neagra.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Multifunctional HP LaserJet Pro MFP M130nw: pentru mai mult confort"

hp laserjet pro mfp m130nw_3.jpg
hp laserjet pro mfp m130nw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro