Tehno News RO

Multifunctional Laser Color Canon MF734Cdw: toate functiile dorite intr-un aparat


In loc sa cheltuiesti banii pe mai multe tipuri de produse, ca scanner, imprimanta, copiator etc, lucru care nu doar costa mai mult, dar iti va ocupa si foarte mult loc in biroul tau, poti sa iti cumperi un aparat multifuntional. Acesta incorporeaza toate aparatele mai sus mentionate si are dimensiuni mai reduse, decat daca ai dispune de toate celelalte produse. Preturile pentru astfel de produse variaza mult, deci, poti sa iti alegi un model ieftin sau scump, tinand cont de venitul tau si de cerintele pe care le ai de la sistem.

Multifunctional Laser Color Canon MF734Cdw

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


canon mf734cdw.jpg

Poti sa alegi acest multifunctional laser color Canon MF734Cdw. Aparatul are un design foarte placut si usor de integrat in orice spatiu office, indiferent daca este un birou profesionist sau biroul tau de acasa. Acest model dispune de mai multe caracteristici, precum posibilitatea de operare printr-un ecran tactil, imprimare duplex ca sa poti imbunatati productivitatea ori conexiunea Wireless Direct. De aceea, modelul reprezinta o alegere perfecta pentru companiile de mici dimeniuni, care cauta o integrare cat mai buna, cheltuieli de intretinere scazute si fara probleme din partea aparatului.

Multifunctional Laser Color Canon MF734Cdw

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


De ce sa alegi modelul de multifunctional laser color Canon MF734Cdw
Acest multifunctional laser color Canon MF734Cdw include o imprimanta cu laser color foarte rapida, existand si posibilitatea de imprimare mobila, prin conectivitate Air Print. Cheltuielile pentru intretinere sunt reduse, iar gradul de securitate este unul ridicat, putandu-se realiza imprimarea securizata prin cod PIN. Aparatul are si un ecran tactil de 12.7 centimetri. Formatul utilizat de acest multifunctional laser este A4.

Modelul de multifunctional laser color Canon MF734Cdw dispune de patru functii importante pe care le poti folosi pentru a-ti face treaba de la birou, precum imprimarea, scanarea, copierea si faxul. Tehnologia utilizata este cea laser, iar modul de tiparire este color. Aparatul dispune de ADF si Duplex. Interfata este realizata prin USB Wireless, iar volumul recomandat pentru acest aparat este de 4.000 de copii per luna. Pe langa formatul A4, acest multifunctional laser color Canon MF734Cdw mai poate opera cu formate ca A5, B5, Legal, Letter Executive, Statement Officio, B – Officio, M – Officio, Plic, Carte postala, Plic C5, Hartie concept A 5 etc. Greutatea mediului de printare este de 52 – 163 de g / mp. Viteza de copiere in formatul color este de 27 ppm. Rezolutia este de 600 x 600 dpi. Functii ale copiatorului care se fac remarcate sunt Stegerea cadrelor, Copiere 2 pe 1 sau Copiere 4 pe 1, dar si Copiere card ID.

Imprianta are aceeasi viteza de printare, pentru alb negru, de 27 ppm, iar rezolutia de imprimare este similara, avand 600 x 600 dpi. Scannerul are aceeasi rezolutie si este compatibil cu TWAIN, ICA si WIA. Viteza de transmisie a faxului este de 33.6 Kbps si dispune de o serie de functii, inclusiv Redirectionare faxuri, Reapelare automata si Acces dublu. Alege acest model de multifunctional laser color Canon MF734Cdw pentru biroul tau si vei reusi sa operezi oricare cerinta mult mai usor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Multifunctional Laser Color Canon MF734Cdw: toate functiile dorite intr-un aparat"

canon mf734cdw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro