Tehno News RO

Multifunctional OKI MC770dn: imprimanta profesionala de calitate superioara


Nu stiu daca imprimanta despre care vom vorbi in cele ce urmeaza, OKI MC770dn, este chiar indicata pentru a fi folosita acasa. Este cam mare, cantareste 50 de kilograme si nu si-ar gasi prea usor locul intr-o camera. Dar asta nu o face cu nimic mai putin interesanta pentru un birou. Ba, chiar mai mult, caracteristicile ei sunt suficient de avansate incat sa serveasca mai bine intr-un spatiu in care lumea chiar are nevoie de ea decat in unul unde va fi folosita din cand in cand si doar pentru cateva hartii.

Multifunctionala OKI MC770dn

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


oki mc770dn.jpg

Sa incepem cu aspectul. Inca de cand o vezi, aceasta imprimanta iti va arata ca locul ei este intr-un birou. Este inalta, ecranul sau LCD este unul foarte mare, are xerox, scanner si tot ce ii mai trebuie pentru a-si face treaba in astfel de conditii. Nu prea poti avea mari asteptati din punctul de vedere al designului, dar cel putin o imprimanta nu trebuie sa arate bine, ci sa fie functionala si cat mai utila. Iar aceasta este.

Multifunctionala OKI MC770dn

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Are tot ce ti-ai putea dori
OKI MC770dn indeplineste diverse functii, de la imprimanta la xerox si fax. Asadar, te va ajuta din foarte multe puncte de vedere, mai ales cum este unul de capacitate mare. Mai exact, scaneaza si printeaza 36 de foi pe minut, ceea ce este foarte mult pentru o imprimanta normala. Scoate foi atat color, cat si alb-negru, cele color fiind de o calitate decenta (daca ai nevoie de albume si alte fotografii de o calitate inalta, recomand folosirea unei imprimante cu tus, nu a uneia laser, asa cum este aceasta). De fapt, poti copia pana la 1000 de foi o data si printa pana la 600, deci, stai linistit, sunt slabe sanse sa ramai fara hartie daca nu printezi mii de foi pe zi (si daca o faci, ai nevoie de alt model).

Elementele de conexiune sunt si ele la inaltime. Pe de-o parte, poti lega imprimanta OKI MC770dn de computer printr-o retea LAN obisnuita, dar poti scoate si diverse foi de pe USB. Iar cand vine vorba despre salvat, poti salva tot pe stick sau direct pe computer (asa cum este mai probabil sa o faci). Si, desi nu stiu cata nevoie mai este de asa ceva, faxul poate salva peste 1000 de numere si poate trimite 3 pagini pe secunda. In final, din punctul de vedere al sistemelor de operare compatibile, orice de la Windows 2003 si Max OS X 10.4 poate fi util.

In concluzie, vorbim despre o imprimanta profesionala de cea mai inalta calitate. OKI MC770dn este perfecta pentru a fi utilizata intr-un birou sau chiar intr-o institutie. Asta pentru ca are o viteza foarte buna de imprimare si scanare si indeplineste functii multiple. Cu siguranta sunt persoane care si-ar dori si acasa asa ceva si, daca isi permit, nu vad de ce nu ar cumpara-o. Totusi, pentru uzul obisnuit exista modele mai ieftine si mai mici, acesta fiind un aparat premium de care multi nu au nevoie. Dar, daca ai, este perfecta pentru nevoile tale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Multifunctional OKI MC770dn: imprimanta profesionala de calitate superioara"

oki mc770dn_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro