Tehno News RO

Multifunctionala laser Canon i-SENSYS MF211: Ideal pentru orice casa sau birou


Indiferent daca vremurile studentiei au trecut sau nu, si indiferent de mediul in care lucreaza o persoana, mereu va avea nevoie de scanarea, copierea sau printarea unui document. Fie ca este vorba de o copie dupa cartea de identitate necesara pentru a cumpara ceva, fie de printarea unor pliante sau de scanarea unei facturi, necesitatea unui aparat multifunctional, care sa permita toate aceste lucruri, este mai mereu prezenta. O solutie ar fi mersul la copyshop, insa, de multe ori, acesta nu se gaseste in apropiere de locuinta celui care are nevoie de un astfel de serviciu.

Multifunctionala laser Canon i-SENSYS MF211

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


canon i-sensys mf211.jpg

Drept urmare, cel mai bun lucru care poate fi facut este cumpararea unui dispozitiv care sa permita imprimarea, copierea si scanarea, direct de acasa sau de la birou. Iar o astfel de recomandare ar fi modelul multifunctional laser Canon i-SENSYS MF211, care se integreaza perfect in orice locuinta. Utilizatorul va adora imediat acest model de imprimanta, mai ales ca, desi implica trei functii importante, dispozitivul este unul destul de mic ca dimensiune: doar 390 x 441 x 312 mm si are forma unei cutii negre, elegante. Tipul de printare este monocrom.

Multifunctionala laser Canon i-SENSYS MF211

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Capacitatea de a fi compacta face din aceasta imprimanta multifunctionala de mare viteza un dispozitiv ideal pentru locuintele sau birourile moderne, deoarece duce la economisirea de spatiu. Insa calitatea imprimarii este garantata, contrazicand parerile potrivit carora doar aparatele de mari dimensiuni sunt in stare sa asigure servicii bune utilizatorului.

Ce inseamna mai precis modelul multifunctional laser Canon i-SENSYS MF211
Modelul multifunctional laser Canon i-SENSYS MF211 inseamna, mai intai de toate, nu doar economisirea de spatiu, ci si de timp, gratie tehnologiei cu laser si tiparirii monocrome. Astfel, utilizatorul nu este nevoit sa astepte vreme indelungata dupa iesirea documentelor sau dupa scanarea acestora pentru a fi stocate in calculator. Iar acest lucru se datoreaza vitezei bune de imprimare si de copiere laser monocroma de 23 ppm. Totodata, timpul de imprimare al primei pagini este si el foarte scurt: doar 6 secunde.

Insa asta nu e tot. Pe langa economisirea timpului si spatiului, echipamentul multifunctional mai asigura si o compatibilitate destul de buna cu sistemele de operare. Astfel, ea poate fi accesata de pe Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Mac OS X 10.5.8 sau ulterior si Linux.

Pentru ca imprimanta sa fie mai usor de utilizat, ea vine cu un ecran LCD cu 5 linii, iluminat din spate. Pe acest ecran sunt afisate toate optiunile privind copiatorul, scannerul, sau imprimarea. Astfel, scannerul de tip Flatbed are o rezolutie de 600 x 600 dpi si o arie maxima de scanare de 216 x 297 mm. Viteza de copiere a dispozitivului este de 23 cpm, copiatorul permitand functii precum copiere multipla 1-99, copiere 2 in 1, sortare memorie, ID copy si copiere 4 in 1.

Din punct de vedere al consumabilelor, dispozitivul face apel la cartusul Canon 737 negru, 2400 pagini si integreaza in pachetul care contine imprimanta si acest tip de cartus.

Daca se realizeaza o raportare la pretul dispozitivului, se poate spune ca acesta nu este deloc mare, avand in vedere toate dotarile pe care le permite imprimanta Canon i-SENSYS MF211. Insa trebuie luat in considerare si faptul ca ea are o putere de consum de 1270 W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Multifunctionale laser

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Multifunctionala laser Canon i-SENSYS MF211: Ideal pentru orice casa sau birou"




Galerie foto: "Multifunctionala laser Canon i-SENSYS MF211: Ideal pentru orice casa sau birou"

canon i-sensys mf211_2.jpg
canon i-sensys mf211_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro