Tehno News RO

Orion T 16D/LED: Televizorul visurilor tale


Televizorul este de foarte mult timp un aparat indispensabil oricarei case, fiind sursa principala de divertisment si de stiri pentru oamenii din toata lumea. Pe masura ce tehnologia a fost imbunatatita, vechile televizoare, cele cu tub catodic, au disparut de pe piata, in locul lor aparand produse performante, de ultima generatie, care au schimbat complet modul de vizionare a programelor TV.

Televizor Led Orion T 16D/LED

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


orion t 16d.jpg

Un exemplu concludent pentru aceasta afirmatie este televizorul LED Orion T 16D/LED. Acesta este negru, si, spre deosebire de majoritatea modelelor de televizor, este asezat pe un suport special, asemanandu-se mai mult cu un ecran al unui computer, decat cu un televizor traditional. Produsul este de tipul Non Smart TV.

Televizor Led Orion T 16D/LED

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Caracteristicile produsului
Ecranul sau are o diagonala de 41 de centimetri si foloseste tehnologia performanta de ultima generatie LED. Aceasta tehnologie va face ca televizorul LED Orion T 16D/LED sa aiba o durabilitate mai mare in fata trecerii timpului si sa consume energie mai putina decat multe alte modele, avand un regim termic mult mai relaxat.

Televizorul LED Orion T 16D/LED are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, de tip HD, cu un aspect de 16:9, acestea fiind ideale pentru vizionarea de filme la o calitate cat mai buna.

Deoarece include un player multimedia integrat, acest produs iti permite sa redai continutul audio-video de pe un suport USB extern, eliminand necesitatea utilizarii unui echipament intermediar. Astfel, nu trebuie decat sa conectezi stick-ul USD la televizor pentru a putea sa urmaresti nu doar productiile cinematografice preferate, dar sa vizualizezi si diferite fotografii de pe el sau sa asculti muzica favorita, aceasta caracteristica nefiind disponibila pentru vechile televizoare, inscriind acest model in categoria produselor electrocasnice foarte moderne.

Sistemul audio este stereo si are drept caracteristica superioara a sunetului egalizatorul. Tunerul digital este DVB-T, MPEG4, DVB-C si MPEG 4.

Conexiunile se fac prin HDMI, SCART, Slot CI+, iar iesirea pentru casti este Jack 3.5 milimetri.

Televizorul LED Orion T 16D/LED are o intrare USB 2.0, o intrare pentru Scart (RGB) si un port HDMI.
Televizoarele contemporane au preturi foarte variate, luandu-se in considerare diagonala si functiile de care dispun, putand sa coste intre aproximativ 500 lei si sume cu adevarat mari, de peste 8000 lei, pentru cele foarte performante, care includ caracteristici de inalta generatie.

Atunci cand vrei sa achizitionezi un nou televizor, trebuie sa te gandesti daca chiar vrei unul cu zeci de caracteristici pe care nu le vei folosi neaparat, fiind mai mult atras de ideea in sine sau e un model la fel de atractiv, dar cu ceva mai putine functii, insa cu sanse mai mare de folosire a acestora. Televizorul LED Orion T 16D/LED este un exemplu bun in acest sens, fiind un produs care are caracteristici moderne, precum cele prezentate aici, insa are si un pret mult mai accesibil decat alte modele, care au fost create doar pentru oamenii cu venituri mai mari. Acesta are un pret atractiv, care trece usor de 500 lei, putand fi achizitionat de catre aproape oricine.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro