Tehno News RO

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hotpoint FK 89E C 0 X: ajutorul oricarui bucatar


Modernizarea locuintei presupune modernizarea tuturor camerelor pornind de la bucatarie pana la dormitor. Pentru a te putea ajuta, putem sa iti sugeram cateva idei cu privire la acest proces, dar, mai exact, in materie de produse electrocasnice, iar produsul recomandat este pachetul Promo Cuptor incorporabil Hotpoint FK 89E C 0 X + Plita incorporabila Hotpoint PK 640 R L GH /HA.

Cuptor incorporabil Hotpoint FK 89E C 0 X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


cuptor incorporabil hotpoint fk 89e c 0 x.jpg

Designul acestor produse este unul modern, oferit de aspectul metalic atat in cazul plitei cat si a cuptorului, dar si nuantei de negru prezente la panoul de control. In materie de cuptor, acest panou este dispus deasupra usii si cuprinde doua butoane rotative ce ajuta la setarea temperaturii si reglarea timpului de functionare. Panoul de control al plitei cuprinde cele patru butoane rotative pentru reglarea focului ochiurilor plitei.

Aspectul functional il incepem cu cel al cuptorului electric, un cuptor ce are capacitatea de gatire de aproximativ 59 litri. Aceasta capacitate va permite sa pregatiti intr-un mod foarte rapid masa necesara desfasurarii unei cine festive sau a unei petreceri. Aveti, de asemenea, posibilitatea sa va bucurati si de un gratar foarte gustos cu ajutorul functiei grill, ceea ce va permite sa preparati un gratar precum cel de la restaurant, fara a iesi din casa si indiferent de anotimp. Daca vreti ca alimentele sa fie gatite cat mai bine si intr-un timp cat mai repede, puteti sa va ajutati de functia de ventilare a gratarului iar pentru rapiditatea gatirii puteti folosi cele doua gratare cu care vine dotat.

Cuptor incorporabil Hotpoint FK 89E C 0 X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Un ajutor de bucatar si pentru prajituri
Daca va place sa experimentati fel si fel de retete, atat in materie de mancare, dar si de prajituri, va puteti baza pe functiile dulciuri si patiserie cu care acest cuptor este prevazut. De asemenea, prezenta acestor functii, dar si a tehnicii de ventilare tangentiala, conditiile unui laborator de patiserie va sunt aduse in propria bucatarie. Daca vreti sa petreceti o seara alaturi de prieteni la un film sau la un meci, sau, pur si simplu, pentru a socializa, puteti folosi treapta de gatire pentru pizza si, cat timp stati cu prietenii, aceasta sa fie pregatita. Datorita tehnologiei de care dispune, dar si functiilor cu care vine, acest cuptor va garanteaza calitatea pregatirii alimentelor asemanatoare cu a unui restaurant.

Nu doar performantele privind pregatirea alimentelor recomanda acest produs, ci si performantele de consum. Economia pe care acest produs o face in materie de energie electrica se incadreaza in clasa energetica A si consumul specific acestei clase este de 0.79 KW/h. Un alt avantaj este dat de intretinerea sa, avand folosit inox-ul antiamprenta ca si material, dar si functia de autocuratarecatalitica care se bazeaza pe existenta unui strat gros de email la interior, dar si a capacitatii de indepartare foarte usoara a grasimii sau mizeriei.

Plita, care face si ea parte din pachet, este cu aprindere electrica pentru toate cele 4 ochiuri, functionarea fiind pe gaz. Alaturi de cuptor te va ajuta de minune in pregatirea oricarui fel de mancare in cel mai scurt timp, modul de dispunere a ochiurilor permitand gatirea mai multor feluri de alimente simultan.

Avand in vedere performantele de care te poti bucura atat de un cuptor cat de o plita care functioneaza pe gaz, pretul intregului pachet este unul pe masura, dar unul care garanteaza un produs eficient si de calitate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Pachet promo: Cuptor incorporabil Hotpoint FK 89E C 0 X: ajutorul oricarui bucatar"

cuptor incorporabil hotpoint fk 89e c 0 x _2.jpg
cuptor incorporabil hotpoint fk 89e c 0 x _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro