Tehno News RO

Panasonic TX-48C320E: Smart TV cu imagine clara si pret echilibrat


“Excelent din toate punctele de vedere” - asa descriu clientii care au cumparat deja acest televizor experienta de vizionare pe modelul Panasonic TX-48C320E. Haideti sa vedem care sunt avantajele pe care utilizatorii le apreciaza atat de mult si de ce acest model este preferat din multitudinea de televizoare similare disponibile pe piata in acest moment.

Televizor LED Smart Panasonic TX-48C320E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


panasonic tx-48c320e.jpg

Panasonic este un brand super puternic ce inspira oricui calitate, incredere, design modern, functionalitate. Un producator cu seriozitate si multa experienta in spate. Lucrurile acestea nu pot fi trecute cu vederea, ci sunt reflectate cel mai bine in calitatea tv-urilor oferite spre vanzare, precum si in ratingul venit din partea cumparatorilor. Pe toate forumurile din Romania televizoarele Panasonic sunt indelung apreciate, iar modelul Panasonic TX-48C320E nu face exceptie.

Televizor LED Smart Panasonic TX-48C320E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Face parte din gama televizoarelor LED lansate in 2015 de catre Panasonic si il puteti folosi ca si monitor la calculator sau laptop. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de un cablu VGA standard sau HDMI daca aveti placa video cu HDMI la unitate.

Calitate foarte buna a imaginii
Cu toate ca nu are rezolutie UHD 4K (cea mai recenta rezolutie intalnita pe cele mai noi televizoare) si nu este 3D, calitatea imaginii este de-a dreptul impresionanta. Are un pret accesibil si poate fi cumparat de o categorie larga de persoane. Diagonala ecranului este de 121 cm, destul de mare, iar rezolutia este Full HD.

Ca design debordeaza de rafinament si eleganta, pentru ca este extrem de subtire, astfel incat imaginile par ca ies din limita ecranului si se extind in incapere pentru a va oferi experiente unice de vizionare. Sistemul de sunet este format din doua difuzoare de cate 8 W RMS fiecare. Dolby Digital Plus este una din caracteristicile de top ale sistemului de sunet, ce va permite sa faceti setari fine in ceea ce priveste modul de auditie.

Ca si conectori mentionam prezenta portului standard pe PC D-sub 15, o intrare USB, composite, component si doua HDMI. Pentru a va conecta la calculator sau laptop puteti folosi portul D-sub 15 sau HDMI. Televizorul are player multimedia integrat ceea ce inseamna ca puteti reda continut direct de pe un stick usb. E practic si la indemana. Nu e nevoie sa faceti setari suplimentare sau sa utilizati alte dispozitive externe. Exista utilizatori care au raportat ceva probleme legate de redarea MKV-urilor cu sonor.

Din pachet nu lipseste tunerul digital VHF/UHF/CABLU cu ajutorul caruia veti receptiona usor posturile tv in format digital sau HD. Inainte de toate ramane un televizor Smart ce va permite accesul la o multitudine de aplicatii esentiale. Aplicatiile pe care pana acum le aveati doar pe smartphone sau tableta (deci pe un ecran mic) le puteti accesa acum mult mai confortabil direct pe televizorul cu diagonala de 121 cm. Are wireless integrat si veti putea sa va conectati usor la internet folosind aplicatiile preinstalate.

Trebuie sa admitem ca pretul televizorului este unul echilibrat, motiv pentru care foarte multi clienti l-au ales deja, il folosesc cu placere si majoritatea il recomanda mai departe. Pentru cea mai buna oferta accesati pagina magazinului online si comandati-l direct.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Panasonic TX-48C320E: Smart TV cu imagine clara si pret echilibrat"

panasonic tx-48c320e_2.jpg
panasonic tx-48c320e_3.jpg
panasonic tx-48c320e_4.jpg
panasonic tx-48c320e_5.jpg
panasonic tx-48c320e_6.jpg
panasonic tx-48c320e_7.jpg
panasonic tx-48c320e_8.jpg
panasonic tx-48c320e_9.jpg
panasonic tx-48c320e_10.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro