Tehno News RO

PHILIPS HD8652/59: espressorul cu capacitate mare


In alegerea unui espressor intra o serie intreaga de aspecte, fara a exista un model potrivit pentru toata lumea. Functionarea automata sau manuala, presiunea, retetele preparate, sistemul de incarcare cu cafea sau cantitatea de cafea preparata, toate sunt urmarite intr-o masura mai mare sau mai mica de fiecare. PHILIPS HD8652/59 este un espressor potrivit pentru cei care doresc un aparat care sa faca treaba pe cont propriu si sa poata sa asigure cafea in cantitati mai mari.

Espressor PHILIPS HD8652/59

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


philips hd865.jpg

Espressor super automat si functii personalizate
PHILIPS HD8652/59 este un espressor foarte performant prin raportare la dimensiunile sale. Designul modern cu insertii metalice este foarte compact, masurand doar 420 x 325 x 295 mm. Panoul de control este asezat la indemana in partea frontala si este foarte simplu de utilizat. Butonul rotativ este unul dintre cele mai eficiente in acest sens, iar pictogramele ajuta la identificarea setarilor.

Espressor PHILIPS HD8652/59

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Functia MEMO poate memora setarile, astfel incat aparatul sa prepare mereu bautura preferata dintr-o singura apasare de buton. Functiile sunt foarte personalizate, oferind un control in detaliu asupra prepararii cafelei. Se pot ajusta spre exemplu concentratia sau gradul de macinare. Espressorul este prevazut cu o rasnita ceramica, eliminand astfel sansele de ardere a cafelei.

La nivel tehnic, PHILIPS HD8652/59 are o presiune de 15 bari si o putere de 1400 W. Datorita boilerului de incalzire rapida aparatul va incalzi apa instant, fara timpi lungi de asteptare nici la prima cafea si nici intre mai multe cesti. Espressorul poate prepara cafea dupa cafea, fiind prevazut cu un rezervor de apa generos cu capacitatea de 1 litru si posibilitatea de a preparara 2 cesti concomitent. In ceea ce priveste retetele, aparatul poate prepara atat espresso, cat si cappuccino. Sistemul pentru cappuccino are la baza un sistem automat de spumare. Laptele poate fi preluat direct dintr-un pahar sau din cutie.

Alimentarea se face cu cafea boabe, compartimentul pentru cafea avand o capacitate de 180 de grame. Atat rezervorul de apa, cat si containerul pentru deseuri si tava de scurgere sunt detasabile si permit astfel curatarea foarte usoara.

Pentru a te scuti de orice efort, dar si pentru a creste durata de viata si a mentine eficienta de functionare, espressorul este dotat cu un sistem automat de curatare. Acesta se activeaza dupa fiecare utilizare si asigura curatarea eficienta a componentelor interioare. Sistemul anticalcar este mai mult decat binevenit.

PHILIPS HD8652/59 este asadar un aparat foarte util pentru iubitorii de cafea. Espressorul preia toata treaba si prepara pe cont propriu bautura preferata. Acesta poate chiar sa retina care este bautura preferata si cum iti place sa fie preparata, fiind nevoie sa apesi doar pe un buton pentru a-i cere sa inceapa reteta. Sistemul de autocuratare nu face decat sa te scuteasca de o treaba in plus, astfel incat sa te bucuri de cafea si atat. Espressorul super automat este o solutie ideala pentru diminetile in care esti pe fuga si vrei totusi sa ai parte de o cafea de calitate pentru a incepe bine ziua. Totodata, acesta este potrivit pentru birouri, acolo unde poate face fata preparii unui numar mare de cesti intr-un timp redus.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "PHILIPS HD8652/59: espressorul cu capacitate mare"

philips hd865_3.jpg
philips hd865_4.jpg
philips hd865_5.jpg
philips hd865_6.jpg
philips hd865_7.jpg
philips hd865_2.jpg
philips hd865_8.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro