Tehno News RO

Philips Saeco Poemia HD8427/19: Espressorul potrivit


Munca la birou este destul de stresanta si epuizanta incat poti sa ramai fara energie foarte usor, iar singurul lucru care te poate ajuta sa-ti revii este o cafea delicioasa. Daca in trecut trebuia sa-ti iei cafeaua de acasa sau sa o comanzi de la un local din apropiere, inventarea filtrelor de cafea si a espressoarelor a facut ca aceasta bautura miraculoasa sa ne fie mereu la indemana. Acestea pot sa aiba diferite caracteristici deosebite care sa ne usureze treaba, adesea la un pret mai mult decat convenabil.

Espressor Philips Saeco Poemia HD8427/19

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


philips saeco poemia hd8427.jpg

Caracteristicile espressorului Philips
O combinatie intre cele doua cereri o reprezinta espressorul manual Philips Saeco Poemia HD8427/19 cu dispozitiv de spumare si volum de 1.25 de litri.

Espressor Philips Saeco Poemia HD8427/19

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Aparatul dispune de un filtru pentru crema presurizat care produce un strat cremos si aromat care rezista, fara sa se topeasca imediat, ca in cazul altor produse. Espressorul va ofera sansa de a va prepara specialitatile proprii din lapte. Deoarece produsul are o pompa de 15 bari, presiunea ridicata garanteaza mereu o extragere completa a aromei intregi din cafeaua macinata.

Interesanta ni s-a parut si o alta caracteristica, incalzitorul de cesti. Acesta nu doar ca ofera locul ideal de depozitare a canilor si paharelor pentru a le avea mereu la indemana, chiar pe espressor, ci le si preincalzeste, lucru care ofera aromei ocazia sa fie eliberata cu mult mai bine, precum si garantia ca stratul de crema va rezista.

Espressorul manual Philips Saeco Poemia HD8427/19 ofera ocazia alegerii intre cafea macinata si Easy Serving Espresso, adica espresso usor de servit. De asemenea, compartimentele aparatului pentru umplerea cu cafea macinata, apa, tava de scurgere etc sunt accesibile foarte usor, eliminand chinul pe care il constituie alte cafetiere, in special atunci cand vine vorba de realimentarea cu apa si cafea.

Puterea aparatului este de 1050 wati, operarea acestuia facandu-se in mod manual. Rezervorul are un volum de un litru si un sfert. Spre deosebire de multe alte modele de espressoare, acesta va permite sa umpleti simultan doua cesti. Produsele pe care aparatul le poate prepara sunt espresso si cappuccino. Espresso se poate prepara intr-o multime de varietati. Pentru a prepara aceste bauturi, aparatul se poate alimenta cu pad cafea sau cu cafea macinata.

Printre functiile aparatului se numara dispozitivul de spumare si ocazia de a prepara un cappuccino, precum si un sistem creat special pentru apa fierbinte, acesta fiind util in prepararea ceaiurilor cu diverse arome.

Dimensiunile espressorului Philips Saeco Poemia HD8427/19 sunt de 200 x 265 x 297 milimetri (W x D x H), facandu-l usor de asezat in orice bucatarie, fumoar, camera de asteptare a unui birou etc. Aparatul are o greutate de patru kilograme, insa greutatea nu este atat de mare incat sa nu poata fi mutat espressorul dintr-un loc in altul de catre o singura persoana. Cablul are o lungime de 0.8 metri, un mic neajuns care conditioneaza instalarea aparatului langa o sursa de curent electric.

Modelul acesta de espressor manual Philips Saeco Poemia HD8427/19 este disponibil in varianta de inox, oferindu-i un plus de originalitate intre celelalte aparate electrocasnice. Toate avantajele prezentate mai sus sunt disponibile la un pret accesibil, in functie de magazin putand fi achizitionat si in rate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Philips Saeco Poemia HD8427/19: Espressorul potrivit"
Galerie foto: "Philips Saeco Poemia HD8427/19: Espressorul potrivit"

philips saeco poemia hd8427_2.jpg
philips saeco poemia hd8427_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro