Tehno News RO

Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1: Imbunatateste-ti performantele device-ului tau


Intotdeauna trebuie sa fim pe aceeasi lungime de unda cu noua tehnologie aparuta, deoarece acesta este singurul mod in care vom putea sa beneficiem de cele mai deosebite performante. In acest sens, pentru computerul nostru va trebui sa ii achizitionam o placa de baza ce va suporta atat procesoare de ultima generatie, dar si o memorie RAM imbunatatita, cu o capacitate ce va permita sa desfasurati toate activitatile pe parte de aplicatii sau jocuri. O placa de baza care va pune in valoare performantele deosebite ale intregului sistem este ASUS Sabertooth Z97 Mark 1, un model ce va impresiona prin caracteristicile sale.

Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


asus sabertooth z97 mark 1.jpg

Daca privim in ansamblu, placa de baza are un design cu tenta miliara datorita carcasei dure si a formei specifice. Mai mult decat atat, design-ul ofera si ventilatoare duble care au rolul de a amplifica fluxul de aer pentru o ventilare oportuna si o racire rapida a intregului sistem. Privind caracteristicile placii de baza vom constata ca aceasat beneficiaza de unele foarte bune ce o sa permita upgradarea oricarui device cu cele mai noi tehnologii. Procesorul placii de baza este un CPU Socket 1150, chipset Intel Z97. Cu aceasta placa de baza va veti bucura de o serie de procesoare suportate, de la Intel Core i3, i5 si pana la cele i7. Pe de alta parte, suporta atat Intel Celeron, cat si Intel Pentium, beneficiind astfel de o gama larga de procesoare din care puteti sa il alegeti pe cel convenabil.

Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


O memorie remarcabila
Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1 are o memorie de tip DDR3 si un numar de 4 sloturi de memorie de tip DIMM. Capacitatea maxima de memorie RAM este de 32768, iar frecventa poate fi de 1866, 1600 sau 1333 MHz, asigurand o rulare oportuna. Din perspectiva conectivitatii, veti beneficia de o serie de avantaje, pentru ca vine cu slot PCI Express integrat, LAN integrat si RAID integrat. Pe de alta parte, interfata Serial ATA este de 4 x SATA, iar rata de transfer SATA este de 600 MB/s. Ca porturi este echipata cu 1 x DisplayPort, 1 x HDMI, 2 x RJ-45, 4 x USB 2.0, 4 x USB 3.0, 1 x SPDIF optical out, 5 x Audio Jacks, 1 x USB BIOS flashback Button.

Mai trebuie sa stiti ca dispune de 2 sloturi PC-E x 16 si 3 sloturi PCI-E x 1, iar tehnologiile suportate sunt ASUS Exclusive Features si ASUS Q-Design. In acest sens, o sa va bucurati de placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1 inca de la prima utilizare a acesteia, iar jocurile si aplicatiile rulate vor raspunde fara intarziere si vor rula rapid. Pe partea de BIOS si memorie BIOS vine cu 64 MB Flash ROM, PnP, DMI 2.7, SM Bios 2.8 si Multi-Language BIOS.

Cei care isi doresc sa aiba parte de performante ridicate, pot alege placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark pentru ca vine cu o serie de caracteristici specifice noilor tehnologii. Ca pret, va trebui sa investiti mai mult, pentru ca dispune de caracteristici in pas cu tehnologia si de avantaje vizibile pentru orice utilizator.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi de baza

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1: Imbunatateste-ti performantele device-ului tau"
Galerie foto: "Placa de baza ASUS Sabertooth Z97 Mark 1: Imbunatateste-ti performantele device-ului tau"

asus sabertooth z97 mark 1_2.jpg
asus sabertooth z97 mark 1_3.jpg
asus sabertooth z97 mark 1_4.jpg
asus sabertooth z97 mark 1_5.jpg
asus sabertooth z97 mark 1_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro