Tehno News RO

Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740: Durata de viata de pana la 25% mai mare


Achizitionarea unei placi video profesionale si de ultima generatie pentru sistem desktop PC este esentiala, aceasta fiind considerata una dintre cele mai importante componente din interiorul unui calculator. Indiferent ca aveti un sistem pentru gaming, procesare grafica, editare video/foto, un sistem pentru munca sau pentru uz personal, este foarte important sa aveti o placa video dedicata.

Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


asus nvidia geforce gt 740.jpg

Daca vreti sa investiti intr-o placa video care sa isi merite banii cu adevarat, atunci luati in calcul modelul ASUS nVIDIA GeForce GT 740, considerat de specialisti drept cel mai bun procesor grafic de la ASUS si dotata cu cele mai noi si mai bune tehnologii.

Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


Este echipata cu un ventilator de mare putere si ultra-profesional care dispune de o functie anti-praf, care asigura o durata de viata a intregului sistem de pana la 25% mai mare prin evitarea incalzirii excesive. Componentele exclusive marca Super Alloy Power asigura o stabilitate la un nivel superior, o functionare mai eficienta prin scaderea semnificativa a temperaturii de lucru a acestei componente. Ventilatorul are un design unicat, impartind caldura in mod eficient, ajutand la extinderea duratei de viata a placii.

Tehnologii de ultima generatie si mod de functionare silentios
Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740 dispune de un slot model PCI Express 3.0 fiind totusi compatibila si cu versiunile anterioare de PCIE. Fiind o placa de ultima ora, ofera imagini la o rezolutie incredibila de 4096 x 2160 pixeli.

Performanta placii este asigurata de o memorie video de 2 GB GDDR5, cu un BUS de 128 bit si o frecventa remarcabila de 5000 MHz facand aceasta placa compatibila si cu versiunile mai noi de jocuri.

Echipamentul are o racire de tip activ si un cooler foarte performant, care asigura o temperatura optima a intregului sistem. Dispune de trei conectori, unul DVI, unul HDMI si unul D-Sub cu 15 pini.

Frecventa procesorului grafic al placii cu seria nVidia GeForce GT 700 se ridica la 1033 MHz, iar acest model de placa video are suport DirectX 11 si incorporeaza tehnologiile nVIDIA CUDA, nVidia PhysX si nVIDIA Adaptive V-Sync.

Zgomotul produs la incarcarea maxima este redus la minimum datorita bobinelor inductoare cu miez, iar condensatorii pe care ii are mareste durata de viata a echipamentului cu pana la 50.000 de ore.

ASUS nVIDIA GeForce GT 740 este dotat cu tehnologia GPU Tweak, care ofera informatii detaliate in timp real despre activitatea placii video cu ajutorul aplicatiei GPU-Z pe care o are incorporata, iar aplicatia de monitorizare asigura o gama ampla de informatii pentru o serie de parametri. GPU Tweak asigura actualizarea automata a driver-ului si versiunilor BIOS, iar cu ajutorul acestui utilitar veti avea posibilitatea de a partaja pe internet, in timp real, actiunea desfasurata pe ecranul dumneavoastra, datorita tehnologiei prin live streaming.

Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740 are un pret foarte accesibil si avantajos, fiind o unitate de procesare grafica din categoria de elita, iar daca doriti sa investiti in calitate si in performanta, atunci acest model este ideal pentru sistemul vostru desktop PC.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Placa video ASUS nVIDIA GeForce GT 740: Durata de viata de pana la 25% mai mare "

asus nvidia geforce gt 740_2.jpg
asus nvidia geforce gt 740_3.jpg
asus nvidia geforce gt 740_4.jpg
asus nvidia geforce gt 740_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro