Tehno News RO

Placa video ASUS NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC: Defineste perfectiunea


Unul dintre avantajele de a avea un sistem desktop PC este acela ca il poti personaliza dupa bunul plac si folosind cele mai bune si noi componente, iar unul dintre cele mai importante accesorii dintre toate aceste componente este, fara doar si poate, placa video, asigurand o calitate superioara a imaginii, culori naturale si vii.

Placa video ASUS NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


asus nvidia geforce gtx 750 ti oc.jpg

Pentru cei care intentioneaza sa isi achizitioneze in viitorul apropiat o placa video ultra-profesionala si de ultima generatie, destinata gaming-ului in mare masura, atunci modelul NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC este tot ceea ce au nevoie. Acest model perfomant de placa video este echipat cu un ventilator dublu de mare putere si bine optimizat pentru a asigura un flux de aer de doua ori mai bun si un nivel de zgomot de trei ori mai mic, garantand astfel o functionare silentioasa si un confort sporit. Acest ventilator dublu are si un sistem de protectie impotriva prafului, astfel incat, in conditii normale de utilizare praful va fi tinut la distanta si astfel nu va exista riscul de supraincalzire a placii.

Placa video ASUS NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


Functie de streaming si sistem de racire inovativ
Placa video este fabricata din aliaje exclusiv Super Allow Power care aduc o imbunatatire a performantei printr-o reducere a pierderilor de putere, functionare la o temperatura mai mica si cresterea eficientei. Dispune de bobine inductoare cu miez dur care contribuie la eliminarea zgomotului general la incarcarea maxima, iar condensatorii asigura o durata de viata de 2.5 ori mai lunga decat a condensatorilor obisnuiti, aceasta putand ajunge pana la 50.000 de ore.

Modelul NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC este dotat cu un slot PCI Express 3.0, este o placa video destinata in special sistemelor de gaming, jocurile fiind afisate la rezolutii de invidiat de pana la maxim 2560 x 1600 pixeli.

Procesorul placii are seria nVidia GeForce GTX700, cu o frecventa de 1072 MHz, iar memoria este de 2048 MB de tip GDDR5, cu un BUS de 128 biti si o frecventa a memoriei de 5400 MHz, ceea ce genereaza viteze impresionante de procesare a imaginilor.

Dispune de un conector HDMI, doi conectori DVI, un conector D-Sub 15 pini si un conector pentru alimentare cu 6 pini.

Placa video GeForce GTX 750 Ti OC mai ofera suport DirectX versiunea 1.1, suport OpenGL 4.4, si incorporeaza tehnologiile nVIDIA Adaptive V-Sync, nVidia PhysX ?i nVidia GPU Boost 2.0.

Acest model dispune de o aplicatie GPU Tweak care ajuta utilizatorul sa obtina o performanta maxima si sa transmita online cu ajutorul utilitarului de streaming incorporat intreaga actiune. Ofera specificatii si informatii detaliate in timp real despre activitatea placii video cu ajutorul aplicatiei GPU-Z incorporate, suporta updatarea si verificarea automata a BIOS-ului si driver-ului, iar widget-ul de monitorizare asigura o gama completa de informatii pentru o serie de parametri.

Pretul acestui model este unul cu adevarat avantajos si foarte mic pentru ceea ce ofera si tehnologiile de ultima generatie pe care le incorporeaza, iar pentru ultimele jocuri aparute acest model de placa video este ideal pentru sistemul pe care il detineti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Placa video ASUS NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC: Defineste perfectiunea "




Galerie foto: "Placa video ASUS NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC: Defineste perfectiunea "

asus nvidia geforce gtx 750 ti oc_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro