Tehno News RO

Placa video Sapphire AMD Radeon R7 240: Pentru un PC in tendinte


Un PC poate fi prezent in cadrul unei locuinte sau al unui birou din mai multe motive care au legatura atat cu ocupatia fiecarei persoane, cat si cu pasiunile pe care aceasta persoana le are. Cu alte cuvinte, exista persoane care doresc un PC pentru ca le ajuta sa lucreze in conditii mult mai bune decat cele ale unui laptop, pentru ca acesta poate fi schimbat sau i se poate upgrade mult mai usor decat in cazul unui laptop, care, in unele cazuri trebuie schimbat cu totul. Un element al acestui PC care poate fi schimbat, in unele situatii, este placa video, iar aceast lucru poate avea loc, fie ca urmare a dorintei de a avea un model performant, fie pentru a schimba un model mai vechi sau defect.

Placa video Sapphire AMD Radeon R7 240

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


sapphire amd radeon r7 240.jpg

Oricare ar fi situatia in care va aflati sau oricare ar fi motivul pentru care aveti nevoie de o noua placa video, un model care se poate plia foarte bine pe cerintele voastre este placa video Sapphire AMD Radeon R7 240. Aceasta placa reprezinta un beneficu adus calculatorului vostru, atat din punct de vedere al usurintei de montare si de instalare, cat si datorita aspectelor privind caracteristicile functionale ale acesteia. Veti avea, astfel, in primul rand, un aparat cu o dimensiune destul de redusa, comparativ cu alte modele, cat si prezenta conectorilor pentru instalare acestui model.

Placa video Sapphire AMD Radeon R7 240

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Referitor la legaturile si conexiunile care se pot realiza cu modelul Sapphire AMD Radeon R7 240, sau de la acest model de placa video, trebuie mentionati conectorii cu care este prevazut. Acesti conectori sunt D-sub 15 pini, un conector digital DVI, dar si un port care nu este prevazut in cazul unor modele mai vechi, cum este cazul conectorului HDMI.

Detalii
Printre caracteristicile constructive ale modelului Sapphire AMD Radeon R7 240 se numara, in primul rand, slotul PCI Express 3.0, dar si procesorul AMD Radeon R7 240, cu care este prevazut. Chiar daca, in cazul unor produse similare, ceea ce poate constitui un avantaj major este prezenta tipului de memorie, in cazul acestui model, memoria este de tipul GDDR3 si, desi face parte dintr-o generatie putin mai veche decat cea GDDR5, aceasta placa video compenseaza prin prezenta capacitatii de memorie de 4 GB, dar si prin BUS-ul de memorie de 128, precum si frecventa de lucru a acestei memorii, de pana la 1800 MHz.

Caracteristicile avantajoase pot continua si cu ceea ce reprezinta procesorul, si ne referim aici la un chipset de tipul AMD, dar mai ales la frecventa de lucru a acestuia, care este de 730 MHz. Beneficiile si avantajele aduse de acest model pot continua si daca ne vorbim despre temperatura pe care aceasta placa video o are in momentul in care ruleaza la capacitate maxima, dar si in privinta zgomotului produs. Valorile ambelor caracteristici sunt destul de reduse, iar acest lucru nu face decat ca raportul pret/calitate aferent modelului Sapphire AMD Radeon R7 240 sa fie avantajos.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Placa video Sapphire AMD Radeon R7 240: Pentru un PC in tendinte"




Galerie foto: "Placa video Sapphire AMD Radeon R7 240: Pentru un PC in tendinte"

sapphire amd radeon r7 240_2.jpg
sapphire amd radeon r7 240_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro