Tehno News RO

Plita incorporabila AEG Domino HC452401EB: plita cu inductie


In orice magazin, fizic sau online, poti sa gasesti foarte multe modele de plite, aceste aparate electrocasnice fiind cu adevarat populare in prezent, datorita faptului ca dispun de designuri foarte moderne, de functii la fel de moderne si de preturi accesibile, mai ales avand in vedere oferta de caracteristici si functii de care are parte fiecare model in parte. De aceea, alegerea unei plite nu este deloc usoara.

Plita incorporabila AEG Domino HC452401EB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


aeg domino hc452401eb.jpg

O varianta foarte utila la care poti sa apelezi este plita incorporabila, deoarece acest model este unul care nu iti ocupa mult loc in bucatarie, fiind incorporat intr-un blat, fara sa-ti mai faci griji pentru aglomeratia din bucatarie. De exemplu, plita incorporabila AEG Domino HC452401EB are dimensiuni de 5.5 x 36 x 52 de centimetri (I x L x A), deci, nici nu ocupa mult loc si oricum poate fi introdusa intr-un corp de bucatarie, pentru a te bucura de mai mult spatiu in aceasta incapere. Modelul are culoarea neagra si este si semitransparent pe alocuri, facandu-l sa fie si mai usor de remarcat, in acest caz.

Plita incorporabila AEG Domino HC452401EB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Cu modelul de plita incorporabila AEG Domino HC452401EB poti sa-ti personalizezi usor bucataria si sa atingi performante culinare noi, mai ales ca sistemul modular CrystalLine dispune de atat de multa flexibilitate si de un design foarte elegant.

Ca rezultat, bucataria ta va avea un aspect spectaculos si poti sa te asiguri ca-ti va indeplini toate necesitatile casnice legate de mancare.

Aceasta plita incorporabila AEG Domino HC452401EB utilizeaza inteligent puterea pentru a obtine un consum mai mic de energie.

Astfel, cronometrul Oko al plitei acesteia este modul inteligent care te lasa sa folosesti in mod eficient resursele. Atunci cand presetezi durata de gatit pentru plita, cronometrul acesta va calcula exact momentul in care sa opreasca aparatul, incat terminarea prepararii mancarurilor sa se faca doar folosind caldura reziduala.

De asemenea, modelul de plita incorporabila AEG Domino HC452401EB dispune si de cronometrul CountUp, care te lasa sa monitorizezi procesul de gatit chiar si cu un nivel de atentie mult mai mare. Astfel, cronometrul va incepe de la zero si va continua sa numere pana cand il vei opri ori reseta, deci, vei sti exact care este timpul necesar pentru fiecare dintre etapele procesului de gatit. Functia OptiHeat Control poate sa monitorizeze fiecare dintre zonele de incalzire si te anunta cand zona de incalzire a ajuns sa fie suficient de fierbinte pentru gatit, daca e suficient de fierbinte pentru a putea pastra mancarea calda ori daca e doar “inca fierbinte”.

Alimentarea modelului de plita incorporabila AEG Domino HC452401EB se face la retea si dispune de doua arzatoare. Panoul de control este asezat frontal. Modelul dispune de inductie si de sigurante in mai multe variante: oprirea automata, cheie de inchidere si blocarea pentru copii. Aparatul are trei trepte de putere. Ambele arzatoare sunt mari.

Ca functii, aceasta plita incorporabila AEG Domino HC452401EB are afisaj electronic, taste touch, timer, semnal sonor, indicator de caldura reziduala, blocare pentru curatenie, sistem de protectie pentru copii, deconectare automata si, avand in vedere si restul functiilor sale, face din aparat sa fie un produs cu adevarat special.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro