Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HIC 64502: Gatiti rapid si usor


Bucataria este locul unde pregatim cele mai bune feluri de mancare pentru familia noastra, feluri de mancare principale, deserturi sau gustari pe placul tuturor. Gatitul este insa un proces complicat daca nu avem aparatele si vasele necesare, si care ne poate ocupa foarte mult timp. Tehnologia insa a evoluat si a adus pe piata electrocasnice cu performante ridicate si design deosebit. Un exemplu este plita incorporabila din vitroceramica Beko HIC 64502. Design-ul deosebit, arzatoarelele multifunctionale si functiile moderne sunt ceea ce o recomanda pentru fiecare bucatarie.

Plita incorporabila Beko HIC 64502

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


beko hic 64502.jpg

Vorbind de ceea ce inseamna designul, o sa avem o surpriza placuta pentru ca plita Beko HIC 64502 este incorporabila, adica se poate incastra in mobila bucatariei dumneavoastra fara a fi nevoie sa ocupe un spatiu foarte mare. Dimensiunile acesteia sunt de 5,5 x 58 x 51 cm, iar suprafata din sticla vitroceramica de culoare neagra va fi usor de curatat, dar in acelasi timp va oferi o protectie ridicata impotriva zgarieturilor. Pe suprafata plitei se pot observa cu usurinta cele 4 cercuri ce delimiteaza zona arzatoarelor, iar in partea din fata sunt pozitionate butoanele de control caracterizate de functia Touch. Cu o singura apasare veti putea face setarile dorite. Tot in zona unde se afla butoanele avem si treptele de putere cu un maxim de 19 unitati. Observam ca aceasta plita este una moderna ce va aduce un plus de eleganta intregii bucatarii, dar si o utilitate incontestabila.

Plita incorporabila Beko HIC 64502

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Plita Beko HIC 64502 este o plita vitroceramica ce are proprietati deosebite pentru ca are un element ce va incalzi partea ceramica din zona arzatoarelor, care la randul sau va incalzi vasul cu mancare. Foarte important este sa stiti ca puteti utiliza orice tip de vase, iar timpul de preparare este unul mult mai rapid decat al unei plite pe gaz. Functia Booster va permite incalzirea zonei de gatit pentru a incepe procesul de gatire la putere maxima, dupa ce temperatura este la fierbere, zona va scadea la temperatura setata inainte. Ca si functii deosebite mai sunt indicatorul rezidual de caldura ce indica o zona sigura pentru a nu va arde, sistemul de protectie copii si siguranta pentru supraincalzire. De asemenea mai vine si cu functia timer pentru a seta timpul de gatire, dar si posibilitatea de deconectare automata ce se activeaza, atunci cand continutul vasului depaseste recipientul.

Cu alimentare electrica, Beko HIC 64502 are un numar de 4 arzatoare, unul mic, doua normale si unul mare. Putere arzatorului mare este de 2,2 kW, a celui mic de 1,2 kW, iar cele doua normale au puterea de 1,5 kW, respectiv 1,8 kW. O sa le puteti aprinde electric si sa setati trapta de putere pana la 19 in functie de cum aveti nevoie. Cu aceasta plita va veti bucura de o gatire profesionala, mai rapida ca oricand. O sa gatiti simultat cu recipiente de marimi diferite datorita arzatoarelor mici, normale si mari. Gasiti plita in magazinele de profil la un pret foarte bun, ramane doar sa va mai hotarati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:
Video pentru: "Plita incorporabila Beko HIC 64502: Gatiti rapid si usor"
Galerie foto: "Plita incorporabila Beko HIC 64502: Gatiti rapid si usor"

beko hic 64502_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro