Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HII 64400GT: alegerea corecta este Beko


Daca vrei sa-ti cumperi o noua plita incorporabila, nu conteaza atat de mult pretul ei, cat producatorul. Astfel, daca vrei sa-ti cumperi un model de plita incorporabila care sa aiba un pret mai redus, cumparand de la un producator necunoscut risti sa afli de ce respectiva firma nu a devenit celebra. In schimb, cumparand de la un producator celebru, ca Beko, poti sa cumperi si un produs mai ieftin, deoarece stii ca respectivul producatorul nu-si va risca reputatia punand in distributie o linie de produse proaste.

Plita incorporabila Beko HII 64400GT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


beko hii 64400gt.jpg

De ce sa alegi o plita incorporabila Beko HII 64400GT
Pentru inceput, alegerea modelului de plita incorporabila Beko HII 64400GT este fireasca, tinand cont de faptul ca este fabricata de celebra companie Beko.

Deoarece Beko este o firma cunoscuta in toata lumea pentru faptul ca realizeaza aparate electrocasnice de calitate, sansele ca acest aparat sa nu fie unul pe masura asteptarilor sunt destul de mici catre inexistente.

Aparatul se remarca prin faptul ca are culoarea neagra si, spre deosebire de alte modele de plite, care au mai mult aspectul plitei unui aragaz, plita incorporabila Beko HII 64400GT are zone de gatit, nu arzatoare, ceea ce nu ii ofera doar un aspect mult mai placut, dar o face sa fie si mult mai eficienta la gatit. Panoul de comanda se afla asezat central si frontal, optimizand utilizarea sa de catre oricine. Tastele sale sunt de tip touch, acest lucru reprezentand o alta caracteristica moderna.

Plita incorporabila Beko HII 64400GT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Modelul de plita incorporabila Beko HII 64400GT functioneaza pe baza de inductie si poate sa gateasca de pana la 2.2 ori mai rapid ca alte plite similare, ceea ce te va ajuta pe tine sa economisesti energie cu peste 40 de procente, mai exact, 43 de procente, comparativ cu un alt model de plita electrica clasica. Incalzirea prin inductie se poate realiza foarte repede si este uniforma, pe toata suprafata vasului, ceea ce iti asigura performante foarte bune la gatit. Astfel, mancarea poate sa ajunga pana la temperatura pe care ai setat-o cu o precizie incredibila si consumand cat mai putina energie.

De asemenea, cu aceasta plita incorporabila Beko HII 64400GT gatesti in cea mai buna siguranta, deoarece nu exista flacara ori suprafete care sa fie fierbinti, in afara de zona in care vasul face contact cu aparatul. Multumita faptului ca aceasta plita incorporabila Beko HII 64400GT dispune de tehnologia speciala de gatit prin inductie, suprafata aparatului nu se va incalzi decat atunci cand intra in contact cu vasul in care gatesti, mancarea nu se mai poate arde in momentul in care da in clocot, ceea ce face si ca intretinerea si curatarea dispozitivului sa se realizeze foarte usor. Aceasta plita incorporabila Beko HII 64400GT are dimensiuni de 5.5 x 58 x 51 de centimetri (I x L x A).

Aceasta mai prezinta si un indicator de caldura reziduala. Toate aceste lucruri fac ca acest model sa fie unul dintre cele mai moderne si dorite de pe piata, iar pretul mic face ca plita incorporabila Beko HII 64400GT sa fie una dintre cele mai accesibile.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro