Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HII64400AT: Gateste cu spor


V-ati saturat de vechiul aragaz caruia abia ii mai merg arzatoarele? Va doriti o plita care sa reduca timpul de preparare, sa fie eficienta, dar in acelasi timp sa fie moderna si eleganta? Atunci este timpul sa aruncati o privire spre noile plite incorporabile prin inductie de la Beko. Acestea sunt ceea ce aveti nevoie pentru a improspata aerul bucatariei, a gati rapid si cu un consum redus de energie. Modelul Beko HII64400AT va fi pe placul oricarei gospodine din prisma designului si a functionalitatii deosebite.

Plita incorporabila Beko HII64400AT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


beko hii64400at.jpg

In ceea ce priveste designul, modernitatea isi va face loc in bucataria dumneavoastra. Plita Beko HII64400AT este din sticla vitroceramica de culoare neagra si dimensiuni de 5,5 x 58 x 51 cm ce nu ocupa un spatiu foarte mare. Este o plita incorporabila, astfel ca dupa ce o sa o dispuneti in corpul de mobilier protrivit dimensiunilor sale, o sa se integreze perfect in cadrul bucatariei. Pentru o utilizare usoara, are inscriptionate cercurile ce delimiteaza cele 4 zone de gatire de dimensiuni diferite pentru a folosi recipientele de care aveti nevoie pentru gatire. In partea frontala sunt dispuse butoanele pentru aprinderea si controlul plitei, aceastea avand functia Touch, deci cu o singura apasare pe buton veti seta caracteristicile plitei. Intretinerea plitei va fi foarte usoara datorita sticlei din vitroceramica ce se curata foarte usor.

Plita incorporabila Beko HII64400AT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


O altfel de plita
Fiind o plita prin inductie, Beko HII64400AT nu isi va incalzi suprafata, caldura se va propaga direct la vasul flosit si astfel se va incalzi mancarea. Nu trebuie sa uitati ca aveti nevoie de vase speciale din materiale feroase ce permit folosirea incalzirii prin inductie, insa aceste vase le veti gasi pe piata cu inscriptionarea specifica. Chiar daca va trebui sa achizitionati astfel de vase, acest lucru se merita pentru avantajele pe parte de rapiditate in procesul de gatire si consum mic de energie. Veti seta arzatoarele in functie de cat aveti nevoie pe o scara de la 1 la 9 ce reprezinta treptele de putere. Ca si arzatoare puteti sa il folositi pe cel mare ce are puterea de 2,3 kW, cel mic de 1,8 kW sau pe unul dintre cele normale ce au o putere intre 2-2,3 kW.

Functiile deosebite vor asigura o gatire profesionala, dar si siguranta pe care toti o dorim in utilizarea oricarui aparat. O sa programati plita dupa nevoie pentru ca dispune de functia Timer. Functiile de siguranta sunt cea de deconectare automata daca lichidul din vas a curs peste, indicatorul rezidual de caldura, siguranta pentru supraincalzire, siguranta antiscurgere si un sistem de protectie copii. Functia de mare ajutor, Booster permite sa incepeti sa gatiti la capacitate maxima, iar dupa ce mancarea a ajuns in punctul de fierbere, temperatura sa revina la starea initiala. De acum o sa gatiti mai rapid si o sa va bucurati de mai mult timp liber.

Plita incorporabila prin inductia Beko HII64400AT este ceea ce aveti nevoie pentru a gati rapid si in conditii de siguranta maxima. Pretul sau nu este mare in comparatie cu functiile si caracteristicile oferite, astfel trebuie sa o achizitionati pentru performante maxime.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:
Video pentru: "Plita incorporabila Beko HII64400AT: Gateste cu spor"
Galerie foto: "Plita incorporabila Beko HII64400AT: Gateste cu spor"

beko hii64400at_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro