Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HII64500FHT: Pentru bucatarii elegante


Posesorii unei bucatarii elegante si moderne sunt interesati de urmatoarele aspecte, atunci cand vine vorba de investirea in produse electrocasnice si dotari. In primul rand, cauta performanta last generation pentru investiile pe care le fac. In al doilea rand, percep ca produsele in care investesc sume de bani sa arate foarte bine, din punct de vedere al designului. Iar, in al treilea rand, mizeaza pe dispozitive care sa duca la economisirea de spatiu, lasand impresia ca bucataria este mai mare decat se crede.

Plita incorporabila Beko HII64500FHT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


beko hii64500fht.jpg

Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba de alegerea produselor pentru gatit, mare parte dintre aceste persoane s-au indreptat catre plite incorporabile, in loc de aragazurile mari si voluminoase. Iar din topul produselor preferate de clienti, care indeplinesc toate cele trei atribute de mai sus, se numara si modelul de plita Beko HII64500FHT.

Plita incorporabila Beko HII64500FHT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Aceasta masina de gatit se remarca, in primul rand, prin faptul ca este destul de simplu de asortat cu mobilierul unei bucatarii cochete, gratie culorii negre, o culoare eleganta, dar si dimensiunii de 5.5 x 58 x 51 cm. Iar, in al doilea rand, aceasta se remarca datorita faptului ca este foarte simplu de folosit datorita tehnologiei touch & slide control. Se pare ca, in zilele noastre, nu doar telefoanele mobile si tabletele se bucura de un sistem care sa le permita utilizarea printr-o simpla atingere, ci si plitele incorporabile, asa cum este acest model Beko HII64500FHT.

Cu ce dotari si performante vine plita incorporabila Beko HII64500FHT
In afara de super tehnologia touch & control care ajuta la selectarea nivelului de incalzire pentru ca mancarea sa poata fi imediat preparata, plita incorporabila Beko HII64500FHT vine si cu atributul de a fi o plita electrica. Astfel, aceasta beneficiaza si de tehnologie de gatit prin inductie, ceea ce inseamna ca suprafata plitei se incalzeste doar atunci cand vasul este asezat pe unul dintre arzatoare, lucru care previne arderea mancarurilor si, implicit, risipa de ingrediente folosite pentru preparare.

Functia Booster este si ea extrem de utila. Aceasta permite ca procesul de gatit sa se demareze mereu cand utilizatorul are nevoie la capacitate maxima de incalzire, iar apoi aceasta poate sa revina la nivelul setat initial.

Functia lock este de un real folos familiilor cu copii. Aceasta face ca functiile plitei sa fie blocate, iar cei mici sa poate folosi dispozitivul, doar in preajma persoanelor adulte. In felul acesta, vor fi evitate incidentele neplacute.

Fiind o plita cu o suprafata aproape plata, din sticla rafinata, dar si foarte rezistenta, acest model de masina de gatit este si foarte simplu de curatat. Printr-o simpla trecere cu buretele si niste detergent special pe deasupra suprafetei de gatit, totul va deveni mult mai curat si igienic in scurt timp. Atunci cand plita intra in proces de curatare, se va activa o functie speciala care va duce la blocarea dispozitivului pentru a nu fi afectat sub nicio forma de procesul de curatare, apa sau substantele folosite.

Din punct de vedere al pretului acestui produs, se poate spune ca el este unul care corespunde dotarilor foarte performante ale acestui dispozitiv de gatit elegant.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Beko HII64500FHT: Pentru bucatarii elegante"

beko hii64500fht_2.jpg
beko hii64500fht_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro