Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HISW75220S: Al cincelea arzator face diferenta


Producatorii de electrocasnice si dispozitive au inceput in ultima vreme sa investeasca tot mai mult in doua atribute ale produselor lor: performanta si design. Asa se explica faptul ca, recent, au aparut masini de spalat cu al saselea simt, fier de calcat si aspiratoare fara incomodul fir, televizoare care ofera calitate imagnilor in 3D si lista poate continua.

Plita incorporabila Beko HISW75220S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


beko hisw75220s.jpg

Insa, atunci cand vine vorba de gatit si, in special, de plitele incorporabile, multe persoane au afirmat ca nu se pot face la fel de simplu progrese tehnologice, menite sa asigure confortul utilizatorului si sa vina in intampinarea nevoilor acestui, lucru care nu este deloc adevarat. Compania Beko este printre cele care contrazic aceste conceptii gresite si arata clar ca se pot face progrese atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al dotarilor, si atunci cand vine vorba de plitele de gatit. Un astfel de model inovativ este si Beko HISW75220S.

Plita incorporabila Beko HISW75220S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Ce inseamna mai exact aceasta plita incorporabila
Plita incorporabila Beko HISW75220S vine cu un design placut, de culoare neagra si o dimensiune practica de doar 10.2 x 68 x 51 cm. Acest lucru face ca aceasta masina de gatit sa poate fi usor integrata chiar si in spatiile mai mici din bucatarii, dar si sa fie usor de asortat cu mobilierul acestor incaperi.

Insa, ceea ce surprinde cu adevarat placut utilizatorul este faptul ca, spre deosebire de alte plite obisnuite, aceasta vine cu cinci arzatoare, in loc de patru. Iar al cincelea arzator este cel care face cu adevarat diferenta. El este un arzator de tip Wok, cu o putere mare de 3.3 kW. Acesta poate fi utilizat de fiecare data cand cel care gateste se grabeste foarte tare si are nevoie de obtinerea rapida a preparatului. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care intentioneaza sa fiarba apa sau alte asemenea procedee.

Modelul de plita Beko HISW75220S vine si cu aprindere integrata, ceea ce permite aprinderea flacarii arzatoarelor intr-un mod foarte simplu, folosindu-se doar butoanele situate in partea frontala. De asemenea, pentru ca totul sa decurga bine, masina de gatit este prevazuta si cu un sistem de siguranta care opreste automat alimentarea cu gaz, in cazul in care se intrerupe accidental flacara in timpul functionarii. Acest sistem este un real folos familiilor cu copii, mai ales ca cei mici pot fi foarte usor atrasi de un astfel de dispozitiv pe care nu ar trebui sa-l foloseasca decat sub atenta supraveghere a parintilor.

Insa asta nu este tot. Plita Beko HISW75220S este si extrem de simplu de curatat, gratie materialului din sticla din care este confectionata. Spre deosebire de alte masini de gatit, curatarea acesteia ocupa foarte putin timp si necesita doar aplicarea unei cantitati mici de detergent, direct pe burete, iar apoi clatire.

Din punct de vedere al pretului care a fost stabilit pentru acest dispozitiv, se poate spune ca acesta nu este unul piperat, ci este un pret adesea intalnit in randul produselor de acest fel. Mai degraba, ar putea fi spus ca este un pret care corespunde dotarilor produsului, dar si reputatiei bune a dispozitivelor marca Beko.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Beko HISW75220S: Al cincelea arzator face diferenta"

beko hisw75220s_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro