Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PCP6A5B80: Treceti la un nou mod de a gati


Stilul de gatit este propriu fiecaruia si poate duce la aranjarea unei bucatarii intr-un mod cu totul deosebit, dar, in acelasi timp, poate fi vorba si de cum va arata bucataria dupa ce ati terminat de gatit. In ambele situatii, ceea ce va poate ajuta si sa gatiti foarte avantajos, dar, in acelasi timp, sa aveti si o bucatarie moderna, este prezenta unor electrocasnice moderne, iar o plita incorporabila Bosch PCP6A5B80 este cu siguranta un avantaj pentru bucataria voastra.

Plita incorporabila Bosch PCP6A5B80

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


bosch pcp6a5b80.jpg

Primul mod prin care va impresiona acest model este cel estetic intrucat este vorba de o plita realizata din inox si care va aduce acel aer elegant si usor modern de care va avea nevoie orice bucatarie si locuinta la un moment dat. Urmatorul element ce poate constitui un beneficiu pentru voi este faptul ca Bosch PCP6A5B80 este un model incorporabil si acest lucru va va ajuta atunci cand vine vorba de a amenaja si aranja mobilierul si aparatura electrocasnica in bucatarie. Faptul ca pozitionarea se poate face independent de cuptor sau se poate opta pentru un cuptor electric si care nu trebuie sa fie obligatoriu si incorporabil este avantajos mai ales pentru cei care au o bucatarie mai redusa ca si dimensiune. Trebuie insa sa tineti cont de un aspect si anume cel legat de faptul ca este totusi un model cu alimentare pe gaz, iar asta trebuie sa va ajute in orientarea pentru alegerea locului.

Plita incorporabila Bosch PCP6A5B80

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


O plita pe placul vostru
Ceea ce nu trebuie sa faceti cand vine vorba despre modelul Bosch PCP6A5B80 este sa nu o asociati in mod obligatoriu cu acele locuinte care sunt conectate la conducta de gaz, iar asta datorita faptului ca se poate utiliza foarte usor si cu o alimentare de tipul GPL. Tot ce trebuie sa faceti in aceasta situatie este sa apelati la instalarea si utilizarea duzelor speciale pentru GPL cu care Bosch PCP6A5B80 vine in pachet. Lasand partea de alimentare si de functionare, trebuie sa vedem si modul de instalare pentru aceasta si trebuie luata in calcul dimensiunea de 4.5 x 58.2 x 52 cm care influenteaza blatul de bucatarie ce poate fi utilizat.

Chiar daca functional discutam despre o plita cu o alimentare clasica pe gaz, nu trebuie sa fie un model clasic pana la capat, intrucat partea de aprindere este una electrica iar cablul cu lungimea de 1 m este destinat pentru a face acest lucru. Cu aceste caracteristici nu va mai ramane decat sa utilizati cele patru arzatoare pe care Bosch PCP6A5B80 le ofera si care sunt de dimensiuni diferite pentru a putea folosi o gama variata de cratite. Puterea acestor arzatoare este de la 1 kW de la modelul mic, la o putere de 1.75 kW pentru cele doua arzatoare normale, respectiv la o putere de 3 kW pentru arzatorul mare. Trebuie sa avem in vedere si elementele privind siguranta iar pentru acest model prin siguranta se intelege elementul ce se asigura ca in momentul in care flacara se va stinge, chiar si accidental, alimentarea cu gaz sa fie intrerupta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Bosch PCP6A5B80: Treceti la un nou mod de a gati"

bosch pcp6a5b80_3.jpg
bosch pcp6a5b80_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro