Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PCR715M90E: Pare din alta lume


Modul in care va arata bucataria din noua voastra casa sau cea de dupa procesul de renovare pe care il aveti in plan nu tine decat de voi si de preferintele voastre. Daca va doriti sa aveti insa o bucatarie moderna, iar acest lucru nu tine doar de bucatariile casnice obisnuite, ci, la fel de bine poate fi vorba si despre o bucatarie profesionala, puteti sa va orientati si catre utilizarea electrocasnicelor incorporabile. Intre aceste produse trebuie insa sa se afle si o plita incorporabila, o plita care sa va ofere posibilitatea de a avea o bucatarie moderna, dar si foarte practica, iar un model anume poate fi Bosch PCR715M90E.

Plita incorporabila Bosch PCR715M90E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


bosch pcr715m90e.jpg

Utilizarea si instalarea acestui model de plita in cadrul bucatariei unde va desfasurati activitatea este un avantaj atat pentru voi cat si pentru aerul si aspectul bucatariei. Acest lucru se vede foarte usor datorita influentei moderne pe care o va avea si care este datorata atat posibilitatii de pozitionare incat sa va ajute, cat si datorita aspectului sau general. Aspectul sau mai bine spus designul cu care vine este oferit de inoxul din care este realizata si a nuantei sale, dar si de cele doua gratare din fonta cu care Bosch PCR715M90E este prevazuta si care vor asigura o stabilitate foarte buna pentru toate cratitele voastre.

Plita incorporabila Bosch PCR715M90E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Tot in privinta aspectului vom mai avea si caracteristicile constructive, iar in acest caz ne referim la dimensiunea si la greutatea pe care o are si care va conditiona intr-o oarecare masura instalarea. Aceste caracteristici sunt de 5.2 x 70.2 x 52 cm si, chiar daca este o dimensiune mai mare decat la alte plite incorporabile, trebuie sa tineti cont insa de faptul ca aceasta dimensiune va ofera 5 arzatoare. Mai aveti de luat in calcul si greutatea de 14 kg pe care plita Bosch PCR715M90E o are, dar si de faptul ca va avea nevoie de o nisa de 4.5 x 56 x 48-49 cm si de un blat de bucatarie cu o grosime minima de 30 mm.

Functionarea cu siguranta o sa va ajute
Plecand de la dimensiune si de la faptul ca veti avea la dispozitie 5 arzatoare de dimensiuni diferite pe care sa le utilizati dupa bunul plac si pe fiecare functie de cratitele utilizate, avantajele continua cu posibilitatea de a gati foarte repede si foarte eficient. Intre aceste arzatoare se va afla unul mare, unul mic, doua arzatoare normale, dar mai ales un arzator WoK cu flacara dubla pentru un timp mai scurt de gatit. Si puterea acestor arzatoare trebuie luata in calcul, fiind vorba de 1 kW pentru cel mic, de 1.7 kW pentru cele normale, de 3 kW pentru cel mare, dar mai ales de 5 kW pentru arzatorul WoK.

Avantajele continua cu siguranta utilizarii si a intretinerii, iar in aceasta etapa se vor face remarcate sistemul de protectie pentru copii, butonul principal pentru conectarea/deconectarea plitei, dar si prezenta sistemului de siguranta cu supravegherea flacarii. Daca locuinta sau bucataria in care aceasta plita o sa fie instalata nu este legata la reteaua de gaz, veti avea posibilitatea de a o utiliza inclusiv pe GPL. Doar pretul pe care Bosch PCR715M90E il are ar putea fi considerat un usor dezavantaj comparativ cu alte produse similare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro