Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PKF375V14E: Este bine sa stai si intr-o locuinta mai mica


Confortul in acest moment nu mai tine cont de locuinta pe care o aveti deoarece va puteti baza pe diverse produse care sa vi-l asigure fara nici un fel de probleme si fara nici un fel de piedici. Intre acestea veti gasi cu siguranta si unele electrocasnice pe care sa le folositi in avantajul vostru si in beneficiul vostru, chiar daca se intampla ca suprafata locuintei sau a bucatariei sa fie de dimensiuni mai reduse. Un astfel de model este si plita incorporabila domino Bosch PKF375V14E, iar, odata aleasa pentru a va utila bucataria, veti sesiza si avantajele oferite de aceasta.

Plita incorporabila Bosch PKF375V14E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


bosch pkf375v14e.jpg

Primul lucru pe care il veti sesiza atat in cadrul instalarii in bucatarie, cat si in cazul in care o veti observa doar in magazin, este aerul modern pe care il inspira si pe care il veti regasi si in bucataria voastra. Acest aer modern este dat in primul rand de nuanta neagra si de utilizarea sticlei ceramice pentru a o realiza, ceea ce ii ofera si un avantaj major in etapa de intretinere si nu numai. O a doua caracteristica ce tine de aerul modern este dimensiunea minimalista a modelului Bosch PKF375V14E, insa acesta este un aspect care va aduce spre utilizare doua zone de gatit.

Plita incorporabila Bosch PKF375V14E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Faptul ca va puteti utila locuinta fara probleme, indiferent de suprafata acesteia, este legat si de posibilitatea de a utiliza mai multe produse incorporabile din aceasta gama pentru a avea la dispozitie tot ce considerati necesar. Trebuie insa sa tineti cont de dimensiunea pe care modelul domino Bosch PKF375V14E o are si care este de 4.4 x 30.6 x 52.7 cm, dar si de faptul ca va fi poate necesar sa utilizati anumite chituri de instalare. De la aceasta dimensiune trebuie sa va luati si masurile necesare privind nisele din blatul de bucatarie unde o veti monta si va trebui sa ii asigurati una de 3.8 x 27 x 49 – 50 cm.

Acum functionarea care nu tine cont de nimic
In privinta utilizarii si functionarii acestui model domino Bosch PKF375V14E nu veti avea nici un fel de probleme deoarece dispune de doua zone de gatit de dimensiuni si puteri diferite, una mare si una mica si de doua butoane dispuse frontal pentru controlul acestora. Aceste butoane va vor ajuta sa beneficiati de o putere de pana la 1.2 kW pentru arzatorul mic si de pana la 2 kW pentru arzatorul mare, insa toate acestea se vor realiza intr-un mod foarte usor, mai ales datorita functionarii electrice.

Tot datorita functionarii electrice veti beneficia si de un indicator de caldura reziduala pentru a exploata la maxim puterea de gatire, dar si energia consumata. Veti mai avea insa si posibilitatea de a gati cu ajutorul unei zone extinse, iar puterea de 3200 W va putea fi reglata cu ajutorul uneia dintre cele 9 trepte de putere. Un singur obstacol ar putea fi in achizitionarea acestui model iar acela este legat de pretul de achizitie care poate fi putin cam mare pentru anumiti cumparatori.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Bosch PKF375V14E: Este bine sa stai si intr-o locuinta mai mica"

bosch pkf375v14e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro