Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E


Alegerea unei plite incorporabile nu pare foarte grea - la urma urmei, o alegi pe cea mai frumoasa si care incape in bucataria ta, nu-i asa? Totusi, nu poti ignora alti factori, ca numarul de arzatoare sau materialul din care este fabricata plita.

De asemenea, unele modele au si functii speciale, ca un cronometru, deci, alegerile sunt multiple, trebuie doar sa ai grija sa alegi acel produs care sa se plieze cel mai bine pe asteptarile tale de la un astfel de aparat.

Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


bosch pkf645fp1e.jpg

De ce sa alegi plita incorporabila Bosch PKF645FP1E
Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E iti garanteaza succesul culinar la un nivel pre-programat, oferindu-ti calea cea mai usoara pentru rezultatele cele mai bune in materie de gatit. Aceasta plita a fost creata tocmai pentru a face prajirea si gatitul sa fie simplificate cat mai mult pentru tine. Te poti bucura de aspecte ca reglarea inteligenta a temperaturii, multumita includerii unor senzori de prajire si de preparare, la care se adauga si comenzi inovatoare si zone pentru prepararea mancarii cu inductie flexibila. Cu cel mai putin efort depus, poti sa-ti prepari felurile cele mai complexe de mancare, facand acest proces unul cu adevarat placut chiar si pentru oamenii carora nu le place sa gateasca, in mod obisnuit.

Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Dimensiunile pe care le are plita incorporabila Bosch PKF645FP1E sunt de 4,8 x 58,3 x 51,3 de centimetri (I x L x A). Modelul de plita incorporabila Bosch PKF645FP1E iti ofera mai mult spatiu de gatit, ceea ce inseamna ca vei avea parte de un grad mai ridicat de flexibilitate atunci cand gatesti.

Modelul acesta dispune de functia FlexInduction, care iti permite sa setezi aparatul sa se adapteze de fiecare data la nevoile pe care le ai tu atunci cand gatesti, doar prin simpla atingere a unui buton. Asadar, daca ai vrea sa prepari un gratar, plita incorporabila Bosch PKF645FP1E iti ofera ocazia de a combina doua zone de prepare, obtinand una singura, mare, continua. Ai parte de foarte multe posibilitati multumita introducerii acestei functii. De asemenea, vei avea si spatiu mai mult pentru tigaile si vasele care au un diametru de pana la 30 de centimetri ori pentru gratare si accesorii a caror lungime poate ajunge la 40 de centimetri.

Vei mai observa ca plita incorporabila Bosch PKF645FP1E dispune de o comanda intuitiva, denumita Direct Select, care iti ofera ocazia de a selecta anumite zone de preparare, setand in mod automat nivelul de temperatura la care vrei sa se ajunga, individual. Fiind realizata din vitroceramica, plita incorporabila Bosch PKF645FP1E nu va necesita sa o cureti la fel de des ca alte aparate de gatit, fiind mai rezistenta in fata grasimii, arsurilor, temperaturilor inalte, dar si trecerii timpului.

De aceea, daca vrei ca bucataria caminului tau sa fie una moderna, in care sa poti organiza petreceri si sa gatesti de fiecare data cu cea mai mare placere si cu ajutor din partea aparatelor electrocasnice, aceasta reprezinta cea mai buna ocazie pentru a face acest pas, profitand de accesibilitatea pretului dispozitivului in momentul de fata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E"

bosch pkf645fp1e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro