Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PRB326B70E: O bucatarie mica si moderna


Alegerea unui electrocasnic poate fi destul de dificila pentru ca avem pe piata modele diferite, insa spatiul din bucataria noastra variaza. Cele mai mari dificultati le intampinam atunci cand dorim sa alegem o plita pentru o bucatarie mai putin spatioasa. Va trebui sa avem in vedere ca avem nevoie de o plita puternica si ergonomica in acelasi timp. Daca va doriti rezultate foarte bune atunci cand gatiti, dar si posibilitatea de a avea o bucatarie mai spatioasa decat pare, atunci nu va sfiiti sa alegeti plita incorporabila Bosch PRB326B70E.

Plita incorporabila Bosch PRB326B70E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


bosch prb326b70e.jpg

Pe partea de design, aceasta plita va fi perfecta pentru o bucatarie mai mica. Avantajul il reprezinta dimensiunile sale de 5.2 x 30.6 x 52.7 cm si faptul ca are doua arzatoare puternice. Pe de alta parte, economia spatiului din bucatarie mai este datorata si faptului ca acest produs este unul incorporabil, deci il veti dispune in cadrul mobilierului din bucatarie. Pentru acest lucru va trebui sa aveti in vedere dimensiunile nisei de 4.5 x 27 x 49-50 cm si greutatea de 7 kg. Producatorul mai recomanda sa ii asigurati pentru fixare un blat ce are o grosime de minim 30 mm. Nu uitati insa nici de lungimea cablului de alimentare la energie electrica de 1 m pentru a va bucura de aprinderea electrica a plitei. Culoarea neagra a sticlei din care plita este confectionata aduce un plus de eleganta, dar si o intretinere foarte usoara dupa fiecare moment in care gatiti. Gratarul rezistent din fonta este si el lavabil atat manual, cat si la masina de spalat vase.

Plita incorporabila Bosch PRB326B70E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Vei gati la fel de bine
Cele 2 arzatoare ale plitei Bosch PRB326B70E sunt de dimensiuni si puteri diferite pentru a gati atat cantitati mici, cat si mari, in orice tip de recipient. In acest sens, aveti arzatorul normal dispus in partea frontala, arzator ce are o putere de 1.9 kW. In partea din spate veti gasi arzatorul mare cu o putere de 2.8 kW. Aceste arzatoare vor fi controlate din panoul de comanda compus din butoane situate frontal. Veti sti carui arzator ii corespunde fiecare buton pentru ca cele din urma sunt insotite de pictograme explicite. Un alt avantaj il reprezinta posibilitatea de a seta focul si astfel si puterea arzatoarelor, de la buton. In acest sens, veti gati atat la foc mic, mediu, cat si la foc rapid, asa cum sunt instructiunile din retetele dumneavoastra.

Ca si functii, plita Bosch PRB326B70E vine cu aprinderea electrica posibila odata cu manevrarea butoanelor, dar si cu o functie de siguranta pentru a evita accidentele casnice. Aceasta functie de siguranta va va feri de scurgerile de gaz in cazul in care flacara arzatoarelor se va stinge accidental. In acel moment va fi oprita si alimentarea cu gaz.

Cei care isi doresc o bucatarie moderna indiferent de marimea acesteia, trebuie sa ia in considerare achizitia plitei incorporabile Bosch PRB326B70E. La un pret mediu o sa va bucurati de un gatit complex, de performanta, dar si de un design modern. Nu mai trebuie decat sa luati decizia finala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Bosch PRB326B70E: O bucatarie mica si moderna"

bosch prb326b70e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro