Tehno News RO

Plita incorporabila Bosch PXY875KE1E: cautarea produsului ideal


Modalitatea cea mai moderna de a gati este sa folosesti o plita incorporabila, un aparat tot mai popular in zilele noastre, pe care nu doar bucatarii adevarati il folosesc, ci si persoanele de rand. Desigur, exista modele care se pliaza mai bine pentru o casa, dar si modele ce sunt mai bine folosite intr-un local, de exemplu.

Cand iti alegi o plita incorporabila, trebuie sa ai grija la mai multe lucruri, precum dimensiunile si cat de multe zone de gatit are, ca sa te asiguri ca produsul cumparat se potriveste cu ce asteptari ai de la el si ca este unul de calitate.

Plita incorporabila Bosch PXY875KE1E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch pxy875ke1e.jpg

De ce sa alegi modelul de plita incorporabila Bosch PXY865KE1E
Un model ce se face remarcat, mai ales datorita pretului sau, este acest tip de plita incorporabila Bosch PXY865KE1E. Acesta are un design foarte modern si elegant, mai ales datorita faptului ca are culoarea neagra. Intregul aparat pare desprins dintr-o productie SF, ca urmare a look-ului ultra – modern, insa asta nu trebuie sa te ingrijoreze, caci vei putea sa inveti rapid cum sa folosesti produsul, fara sa te chinuiesti, avand o interfata user – friendly. Modelul de plita incorporabila Bosch PXY865KE1E e realizat din sticla vitroceramica si are culoarea neagra, insa este si usor transparenta. Dimensiunile sale sunt de 5.1 x 81.6 x 52.7 de centimetri (I x L x A).

Plita incorporabila Bosch PXY875KE1E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Alimentarea acestei plita incorporabila Bosch PXY865KE1E se face prin inductie. Modelul este realizat din vitroceramica si butoanele sale sunt tactile, optimizand utilitatea lor. Ca nivel de siguranta, produsul se face remarcat, deoarece include un indicator de caldura reziduala in doua drepte, un dispozitiv de siguranta pentru copii, deconectarea automata de siguranta, dar si o functie de pauza pentru panoul de control, care inseamna ca blocheaza aparatul pentru a-l putea curata in siguranta.

Modelul de plita incorporabila Bosch PXY865KE1E se face remarcata si datorita functiilor sale moderne, ca afisajul electronic, tastele touch, timerul, sistemul de protectie pentru copii, semnalul sonor, blocarea pentru curatare si zona extinsa de gatire. In plus, mai pot fi adaugate si functia de restart, dar si functia Booser, ce se utilizeaza pentru toate zonele de gatit, Pan Boost, o optiune pentru afisarea consumului de energie, dar si Flex Induction Plus, existand doua astfel de zone. O functie foarte interesanta de care dispune aceasta plita incorporabila Bosch PXY865KE1E este cea de Power Boost Putere, pe care o poti folosi in momentele in care ai avea nevoie, aceasta adaugand putere mai multa atunci cand trebuie sa grabesti procesul de gatire. Folosind acest aparat, de exemplu, vei fierbe o cantitate de doi litri de apa intr-o perioada mai scurta de pana la trei ori, ca atunci cand ai fi fost folosit o plita radianta conventionala.

Perfect Fry te ajuta sa rumenesti cat mai perfect alimentele prajite, multumita controlului sau cu senzor si a celor cinci nivele de temperatura, iar Perfect Cook Ready te ajuta sa previi suprafierberea, gratie unui control mai bun al temperaturii. Cumpara aceasta plita incorporabila Bosch PXY865KE1E si gatitul nu va mai fi la fel de azi inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro