Tehno News RO

Plita incorporabila cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70: noile tehnologii pentru tine


Daca vrei sa-ti alegi o noua plita de gatit sau chiar prima din viata ta, trebuie sa intelegi cat de performante sunt aceste aparate si cat de usor te pot convinge, prin functiile lor, sa investesti intr-un model mai scump decat ai fi preferat initial. De aceea, trebuie sa stabilesti clar o limita a bugetului tau si a functiilor care iti sunt cu adevarat utile.

Daca vrei sa fii chiar si tu impresionat, poti sa alegi un model mai performant, caci, niciodata nu stii care functii iti vor prinde ulterior.

Plita incorporabila Siemens ER3A6AD70

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


siemens er3a6ad70.jpg

Detalii despre modelul de plita pe gaz Siemens ER3A6AD70
Un aparat care iti poate atrage atentia este aceasta plita pe gaz cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70. Dispozitivul are un design ultra-modern, care se face foarte usor remarcat in orice bucatarie, mai ales ca are un singur arzator, facand intregul design sa se invarta in jurul acestuia. Aparatul are culoarea neagra, o culoare care e asociata cu rafinamentul, atunci cand e vorba de aparate electrocasnice, in mod special. Greutatea sa este de opt kilograme. Dispozitivul are duze pentru GPL.

Plita incorporabila Siemens ER3A6AD70

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Alimentarea acestui model de plita pe gaz cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70 se face pe baza de gaz, evident si are un singur buton. Pozitionarea panoului de comanda este frontala. De asemenea, chiar daca alimentarea aparatului se face pe baza de gaz, aprinderea electrica a dispozitivului este si ea posibila. Modelul de plita pe gaz cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70 este realizat din vitroceramica si dispune de gratar si de siguranta, care te asigura ca, in cazul in care flacara aparatului s-a stins accidental, intreruperea alimentarii cu gaz se face instant, pentru a nu aparea niciun fel de accidente. Arzatorul acestui aparat este de tip WoK, o tehnologie foarte performanta, acesta avand o putere de 6 kW.

Ca functii, modelul de plita pe gaz cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70 dispune de afisaj electronic, de taste touch, de timer, de sistem de protectie pentru copii, de blocare pentru curatare, de un indicator pentru caldura reziduala, dar si de o suprafata de tipCeran, stepFlame si de o siguranta termoelectrica.

Tehnologia moderna stepFlame are rolul foarte important de a controla exact puterea, multumita faptului ca dispune de noua nivele diferite pentru intensitatea flacarii aparatului. Afisajul electronic pe care il are acesta iti ofera informatiile importante, de care ai nevoie, pentru a gati, referitor la nivelul de putere pe care l-ai selectat.

Arzatorul WoK dublu cu sistem de flacara dubla este cel mai potrivit pentru o gama foarte variata de produse, chiar si daca le gatesti intr-o cantitate mare. Suporturile pentru vase de gatit care sunt rezistente pentru spalatul in masina de spalat vase.

De asemenea, nu pot fi ignorate materialele din care sunt acestea facute si manopera de calitate cu adevarat speciala, mai ales ca are suporturi continue realizate din fonta pentru diferite vase de gatit.

Asadar, modelul de plita pe gaz cu tehnologie stepFlame Siemens ER3A6AD70 este unul pe care il vei folosi mereu cu placere, fara niciun fel de probleme sau de riscuri.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro