Tehno News RO

Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK: eleganta si eficienta


In zilele noastre, tot mai multe persoane isi indreapta atentia catre cele mai noi tehnologii implementate atat in aparate electrocasnice, cat si in aparate de gatit.

Daca si dumneavoastra va numarati printre cei care vor sa renunte la aragazul obisnuit si sa se bucure de avantajele unei plite, inseamna ca modelul Domino Electrolux EHF3920BOK poate sa fie pe placul dumneavoastra.

Producatorul Electrolux este recunoscut la nivel international pentru calitatea produselor sale si pentru grija acestuia fata de detalii. Avand mai multe decenii vechime, firma Eletrolux din Suedia este apreciata si de catre clientii din tara noastra.

Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


domino electrolux ehf3920bok.jpg

Aceasta plita incorporabila este electrica si are 2 arzatoare, unul mic, care are o putere de 1.2kW si unul normal, cu o putere de 1.7kW. Puterea de incalzire este de 2900 W.
Puteti sa combinati caldura gazului cu cea radianta sau sa utilizati inductia; totul tine de alegerea dumneavoastra. Suprafata plitei Electrolux EHF3920BOK este din vitroceramica, care se intretine foarte usor. Datorita acestui lucru, puteti curata foarte usor plita, fara prea mare efort. Are un aspect elegant.

Trebuie insa sa fiti atenti atunci cand gatiti, deoarece, exista riscul de a se fisura daca scapati lichide foarte fierbinti sau daca le lovim cu ustensile dure sau obiecte contondente. Stiind insa acest lucru de la inceput, veti lucra cu grija, in mod sigur.

Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Butoane de comanda rotative, frontale
La acest model de plita, Electrolux EHF3920BOK butoanele de comanda sunt frontale, rotative, pentru o actionare complet naturala. Butoanele rotative de comanda sunt proiectate in asa fel incat sa poata fi actionate usor, atunci cand modificati nivelul de putere al plitei. Datorita sistemului snap-in, instalarea acestei plite se face usor.
Daca obisnuiti sa gatiti foarte des, atunci acest model este unul potrivit pentru dumneavoastra; plita se raceste foarte repede, dupa ce nu mai este folosita, deci sunt sanse reduce sa va ardeti sau se produca alte accidente nedorite.

Se preteaza excelent pentru bucatariile mici, cu o suprafata redusa, datorita dimensiunilor sale 290x520. Puteti lua in calcul modelul Domino Electrolux EHF3920BOK si datorita acestui aspect. Este foarte important sa gasiti o plita potrivita pentru bucataria dumneavoastra. Din punct de vedere al randamentului, in cazul acestei plite incorporabile din vitroceramica, acesta este de 65%.

Asadar, daca urmariti sa cumparati o plita incorporabila de calitate, de la un producator de incredere, pentru spatiul restrans din bucataria dumneavoastra, puteti alege modelul Electrolux EHF3920BOK. Investitia va merita, mai ales ca veti constata ca alimentele se prepara mai repede si petreceti mai putin timp in bucatarie. Pretul de achizitie a acestei plite este unul destul de avantajos, tinand cont de caracteristicile sale.
Este bine sa stiti ca plita nu este livrata cu tot cu cablu de alimentare.

Daca v-ati plictisit de vechiul aragaz sau pur si simplu acesta nu mai functioneaza asa cum trebuie, nu ezitati sa va ganditi sa cumparati o plita incorporabila. Avantajele exista, este clar si in plus, confera un plus de eleganta bucatariei dumneavoastra. Veti constata ca aceasta are cu totul alt aspect datorita unei astfel de plite.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro