Tehno News RO

Plita incorporabila Electrolux EHL8550FHK: gatitul devine o bucurie


Daca iti doresti sa schimbi vechiul aragaz cu ceva nou, dar nu sti ce sa alegi, iti prezint plita incorporabila Electrolux EHL8550FHK, care nu doar ca e mult mai inovatoare decat un aragaz dar si te va face sa te bucuri de timpul in care gatesti.

Cu aceasta plita iti poti bucura gusturile si familia cu cele mai sofisticate retete, iti poti da frau liber imaginatiei culinare doarece probabil in cel mai scurt timp de la achizitionare vei deveni mult mai dornic sa gatesti ceva inedit pentru a bucura intreaga familie. Bucura-te de mancarurile preferate intr-un timp mai scurt, gatite pe o plita profesionala.

Plita incorporabila Electrolux EHL8550FHK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


electrolux ehl8550fhk.jpg

Electrolux EHL8550FHK este o plita cu inductie, incorporabila cu design ultra modern dar si cu facilitati de ultima generatie care transforma gatitul intr-o adevarata placere pentru incepatori si intr-o arta pentru pasionati.

Designul plitei este elegant, culorarea neagra si trasaturile fine o fac sa para mult mai usor de iesit in evidenta, imbunatatind aspectul bucatariei tale. Plita are dimensiuni medii, avand 5 cm inaltime, astfel ca incorporandu-se in blatul de lucru al mobilei de bucatarie, aceasta ajunge la acelasi nivel cu blatul pentru un aspect mai deosebit.

Daca doresti sa stii exact cat loc ocupa aceasta plita, v-a trebui sa stii ca dimensiunea este de ( L x A ) 78 x 52 cm.

Plita este creata din sticla ceramica care rezista la temperaturi ridicate, in acelasi timp aceasta sticla este si foarte usor de curatat, astfel ca indiferent ce tip de macare a curs pe plita, aceasta poate fi stearsa imediat cu o laveta ramanand curata, astfel ca poti arunca din bucatarie numeroasele produse pentru curatarea aragazului.

Plita incorporabila Electrolux EHL8550FHK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Gateste usor cu Electrolux EHL8550FHK
Plita Electrolux EHL8550FHK, functioneaza pe baza de curent electric, pentru a nu consuma energie in exces, producatorii au inclus o functie speciala care are rol de a detecta dimensiunea vasului ce este asezat pe plita, incalzind doar portiunea de sub vas pentru a evita pierderile de caldura. Gatitul devine mult mai rapid dar si mai usor cu aceasta plita care iti permite sa faci mai multe meniuri simultan.

Ai la dispozitie cinci arzatoare, din care 3 sunt mari si au o putere de 2,3- 3,2 kW, iar celelalte doua arzatoare mici au o putere de 1,4 - 2,5 kW.

Controlul asupra temperaturii la care doresti sa gatesti mancarea se face simplu, prin atingerea unor butoane tactile, aflate in partea frontala a plitei. Mancarea ta poate fi gatita la trei trepte de putere, tu avand posibilitatea de a selecta si incalzirea rapida pentru a fierbe mai repede apa sau pentru felurile de mancare care permit incalzirea instantanee, acest lucru este posibil datorita functiei Power Booster.

Plita cu inductie nu este compatibila cu toate categoriile de vase, insa poti verifica foarte usor acasa daca vasele tale sunt potrivite pentru plita cu inductie. Pentru a verifica acest lucru ai nevoie de un magnet pe care sa il apropii de partea inferioara a oalei sau a vasului, daca magnetul ramane pe partea inferioara, vasul este compatibil si poate fi folosit pe plita Electrolux EHL8550FHK. Plita de fata are un pret aproximativ de 2,700 lei, consider ca acesta este un pret corect avand in vedere calitatea produsului, dar mai ales modul de functionare inteligent al plitei. Electrolux EHL8550FHK, este o plita care v-a schimba perspectiva fiecarei persoane asupra gatitului, aceasta v-a face ca cel caruia nu ii placea sa petreaca timp gatind sa inceapa sa puna suflet in mancarea sa iar cel care era pasionat de gatit v-a dedica si mai mult timp si pasiune acestei activitati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Plita incorporabila Electrolux EHL8550FHK: gatitul devine o bucurie"

electrolux ehl8550fhk_3.jpg
electrolux ehl8550fhk_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro