Tehno News RO

Plita incorporabila Franke FHM 905 4G LTC C: o plita traditionala


Atunci cand vine vorba de achizitionarea unei plite, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte, astfel incat gatitul sa fie mai eficient, iar dumneavostra veti gati cu spor celor dragi. Daca faceti parte dintr-o familie medie sau numeroasa, cu siguranta veti avea nevoie in bucataria dumneavoastra de o plita cu un numar mai mare de arzatoare.

De asemenea, acestea vor fi de mare ajutor, si in ceea ce priveste gatitul mai multor feluri de mancare diferite in acelasi timp. O plita este o alegere buna de cele mai multe ori, datorita design-ului sau ce o face usor de incorporat in bucatarie, economisind si spatiu. Un model care va va incanta cu siguranta sa il aveti in bucataria dumneavoastra este plita incorporabila Franke FHM 905 4G LTC C.

Plita incorporabila Franke FHM 905 4G LTC C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


franke fhm 905 4g ltc c.jpg

Plita incorporabila Franke FHM 905 4G LTC C – cateva detalii referitoare la design
In ceea ce priveste materialul din care este realizata aceasta plita, trebuie spus ca este inoxul, fiind unul dintre cele mai rezistente materiale in timp. La fel fiind si culoarea sa, aceasta fiind tot gri. Dimensiunile sale (lxLxA) sunt de 3,85 x 88 x 51 cm, fiind tocmai bune pentru ca plita sa poata fi incorporata in bucataria dumneavoastra.

Dimensiunile nisa sunt 4 x 84 x 48 cm.

Plita incorporabila Franke FHM 905 4G LTC C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Plita Franke FHM 905 4G LTC C – caracteristici referitoare la partea tehnica
Acest model are un tip de alimentare pe baza de gaz, fiind potrivita in cazul in care gatiti mai mult. De asemenea, daca faceti parte dintre cei care prefera gatitul traditional, la flacara, pentru o mai buna pastrare a gustului mancarii, aceasta plita este tocmai buna. Despre modul in care se aprinde, putem spune ca este de tip electric.

Dispune de 5 arzatoare, astfel incat puteti gati mai multe feluri de mancare in acelasi timp. Pe de alta parte, este un model recomandat si familiilor medii sau numeroase. Butoanele sale sunt pozitionate frontal, astfel incat puteti gestiona mai usor felul cum veti gati. De asemenea, include si un gratar, acesta fiind destul de util, deoarece suprafata vaselor de gatit va fi mai protejata. Sistemul de siguranta este si el de luat in calcul deoarece acesta va opri eliminarea gazului atunci cand se va stinge flacara.

Materialul din care sunt realizate gratarele este fonta, acesta fiind un material destul de rezistent in timp. Aceasta plita are un arzator mare, potrivit pentru gatitul alimentelor ce au nevoie de mai multa fierbere, precum supele sau diferite mancaruri, ce includ carne. Mai include si 2 arzatoare normale. Nu trebuie uitat arzatorul mic, de mare ajutor in pregatirea cafelei sau a ceaiurilor.

Arzatorul Wok va fi de mare ajutor atunci cand veti avea nevoie sa gatiti alimente ce necesita fierbere indelungata, focul fiind mai puternic fata de celelalte arzatoare. In ceea ce priveste puterea arzatorului mare, aceasta este de 3000 W, fiind destul de buna. Puterea de ardere a arzatorului mic este si ea de 1000 W, arzatorul normal avand o putere de 1750 W. In cele din urma, arzatorul Wok are si el o putere de 3300 W. Fiind o plita pe gaz, pretul acesteia este unul bun, nefiind mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro