Tehno News RO

Plita incorporabila Hansa BHGY62039: o alegere ieftina


Pentru a gati modern, in zilele noastre, nu te mai poti baza pe vechile aparaturi pe care le utilizai, ci pe noi aparate, ca, de exemplu, plita incorporabila. Aceasta este un produs care castiga zilnic teritoriu tot mai mult ca urmare a faptului ca arata bine, are un pret mic si dispune de o varietate de functii pe care un aparat de gatit normal nu le are.

De aceea, daca vrei sa-ti redecorezi bucataria cu elemente noi, poti sa alegi o plita incorporabila, fara nicio problema – mai mult, chiar, fiind incorporabila, plita nici nu va ocupa mult loc in bucatarie.

Plita incorporabila Hansa BHGY62039

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


hansa bhgy62039.jpg

De ce sa alegi modelul de plita incorporabila Hansa BHGY62039
Ca dovada sta acest model de plita incorporabila Hansa BHGY62039, care indeplineste toate criteriile mai sus mentionate. In primul rand, designul sau este unul atractiv, cu elemente vintage, ceea ce va face ca bucataria sa arate foarte bine, chiar daca aceasta este una nou mobilata sau mai veche. Modelul are patru arzatoare si patru butoane corespunzatoare pentru actionarea acestora, care au un design foarte placut, de asemenea, vintage, facandu-ti bucataria sa para mai plina de viata. Mai mult, aparatul are culoarea fildesului, deci, cu siguranta, se va face remarcat in orice bucatarie. Dimensiunile pe care le are modelul acesta sunt de 4 x 58 x 51 de centimetri (I x L x A).

Plita incorporabila Hansa BHGY62039

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Modelul de plita incorporabila Hansa BHGY62039 include supape de siguranta, ceea ce face ca alimentarea cu gaz a acesteia sa fie oprita in mod instant, in momentul in care o flacara se stinge din greseala, din oarecare motiv, ca o rafala de vant ori daca apa dintr-o oala a inceput sa se scurga in afara. In plus, acest aparat se poate aprinde printr-un singur buton, fiind dotat cu un sistem electric de aprindere, astfel incat nu va mai trebui decat sa rotesti butonul respectiv, determinand arzatorul sa se aprinda in mod automat.

Aceasta plita incorporabila Hansa BHGY62039 este alimentata cu gaz, dar se poate aprinde si electric. In plus, are si o siguranta, care are rolul de a preintampina accidentele. Butoanele de operare se afla in partea laterala si, in total, aparatul are patru arzatoare: doua normale, unul mic si unul mare. Arzatorul mare are o putere de 3 kW, arzatorul mic are o putere de 1 kW, iar cele doua arzatoare au o putere de 1.75 kW.

Astfel, modelul de plita incorporabila Hansa BHGY62039 se face remarcat ca fiind un produs de calitate, in care poti sa investesti cu incredere – cu atat mai mult, cu cat investitia respectiva nici nu este una foarte mare, aceasta plita incorporabila Hansa BHGY62039 fiind una care are unul dintre cele mai mici preturi de pe piata, pentru un astfel de aparat, oferindu-ti un motiv in plus pentru care sa cumperi acest model si nu altul. Profita de ocazie si imbunatateste-ti bucataria cu aceasta plita incorporabila Hansa BHGY62039, pe care o gasesti acum in magazine la un pret foarte accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro