Tehno News RO

Plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X: Noua gama de produse destinate confortului


Alegerea unor produse electrocasnice ar trebui sa fie axate strict pe asigurarea unui confort destul de bun pentru a transforma bucataria voastra intr-un loc in care sa va bucurati de fiecare moment pe care il veti petrece in aceasta. Un astfel de produs este si plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X, mai ales ca ne referim la un model de plita care face parte din gama noilor produse, fiind un model vitroceramic.

Plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


hotpoint kro 642 to x.jpg

Pornind de la acest aspect, va veti bucura si de alte avantaje, nu doar de cel de a avea un produs modern si atat, iar primul este dat de obtinerea unui produs care sa poate utila orice bucatrie, fie ca este vorba despre una casnica sau de una ce deserveste alte activitati. In ambele situatii caracteristica moderna a acesteia se va resimti in toata bucataria si la ea va participa si sticla ceramica utilizata pentru confectionarea acesteia, dar in acelasi timp si nuanta neagra a acestei sticle. Chiar daca este vorba despre o plita vitroceramica Hotpoint KRO 642 TO X, asta nu inseamna ca prezenta caracteristicii incorporabile nu se va simti si nu va influenta nici aici modalitatea de amenajare a bucatariei, ajutandu-va sa folositi la maxim fiecare centimetru din spatiul acesteia.

Plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Tot in influenta pe care o va manifesta asupra modului de amenajare si de aranjare a bucatariei, veti mai avea si caracteristica dimensiunii, o caracteristica constructiva de 57.4 x 50.4 cm care va genera si conditiile pe care va trebui sa le indeplineasca blatul de bucatarie. In privinta instalarii, va mai trebui sa mai respectati si distanta fata de sursa de alimentare, iar daca veti opta pentru utilizarea unor prelungitoare, atunci va trebui sa aveti in vedere consumul de 7100 W.

Si functionarea este confortabila
Primul element functional al modelului Hotpoint KRO 642 TO X este cel dat de prezenta a patru zone de gatit, dintre care veti avea o zona de gatit mare, doua zone de gatit normale, dar in acelasi timp si o zona circulara dubla. Beneficiul major este cel al posibilitatii de a utiliza una dintre zone in mod extins si cu o forma ovala pentru astfel de tavi sau cratite pe care le veti putea utiliza. Indiferent de zona aleasa, insa, pentru a fi utilizata veti putea stabili una din cele 9 trepte de putere, dar, ceea ce este un avantaj major este controlul prin intermediul tastelor touch, un control care este destul de exact si de usor.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici partea de intretinere care nu va fi deloc una grea, intrucat vorbim despre o plita din sticla ceramica, insa trebuie sa ne axam si pe partea de siguranta. Aceasta siguranta este data de posibilitatea de a bloca tastele de tip touch atat timp cat exista copii prin preajma, dar si de prezenta indicatorului de caldura reziduala pentru a putea exploata la maxim energia utilzata si consumata de aceasta plita. Un ultim aspect, unul general de altfel, este cel al pretului la care aceasta plita poate fi achizitionata si a fi prezenta in locuinta voastra.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro