Tehno News RO

Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK: Mana ta de ajutor din bucatarie


Pentru a gati cu adevarat modern, foarte multi oameni aleg in prezent sa foloseasca o plita incorporabila. Acestea sunt preferate acum deoarece foarte multe modele prezinta functii moderne, care nu se regasesc in alte aparate. Desigur, pentru un produs de o calitate superioara, trebuie sa platesti si mai mult, insa investitia, adesea, se merita.

Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


electrolux ehg6341fok.jpg

Daca vrei sa te asiguri ca te vei declara multumit de aparatul ales, printre modelele cel mai des recomandate se numara plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK. Aceasta are culoarea neagra, oferindu-i un element de eleganta bucatariei si dispune de patru arzatoare de marimi diferite, care iti vor usura treburile casnice. Dimensiunile sale sunt de 59 x 52 cm, iar, referior la nisa, acestea ajung la 56 x 49 cm. Lungimea cablului de alimentare este una mai mare, fata de alte modele, ajungand la 1.5 metri.

Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Detalii tehnice
Arzatoarele plitei mixte Electrolux EHG6341FOK au dimensiuni diferite. Astfel, aparatul dispune de doua arzatoare mari, unul normal si unul mic, fiecare avand puteri diferite, care variaza intre 3.7 kW si 2.5 kW pentru arzatoarele mari, 1.7 kW pentru arzatorul normal si 1.2 kW pentru arzatorul mic.
Acum este usor sa economisesti timp, incepand imediat sa gatesti, deoarece plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK detine o functie speciala, denumita Booster. Astfel, aceasta ofera un plus de energie, incalzind vasul de pe arzator la temperatura cea mai mare intr-un timp foarte scurt, fiind foarte utila pentru momentele in care trebuie sa gatesti ceva repede sau sa termini rapid pentru a te apuca de alta treaba.

Pentru cazurile in care nici gatitul mai rapid nu iti este de ajuns, poti sa folosesti functia moderna Stop + Go. Printr-o simpla atingere, poti sa opresti gatitul, iar cu o noua atingere, il poti relua, folosind setarile pe care le-ai stabilit inainte. De asemenea, aceasta plita incorporabila mixta include un cronometru care are rolul de a asigura un control intuitiv asupra momentului in care se termina gatirea. Dupa ce perioada presetata de timp a trecut, cronometrul va opri singur arzatorul, concomitent transmitand un semnal sonor pentru a anunta ca gatitul s-a terminat.

Deoarece plita incorporabila Electrolux EHG6341FOK este mixta, poti schimba metodele de gatire foarte usor, aceasta inclunzand atat zone de gatire prin inductie, dar si electrice, putand sa alegi beneficiile oricarora dintre cele doua, dupa cum consideri tu necesar. Un lucru important pentru zona de inductie il reprezinta faptul ca aceasta incalzeste doar vasul, nu si aparatul. Din acest motiv, acea zona se poate incalzi doar cand este amplasat pe ea un vas, putand sa pui mana pe locul unde a stat vasul fara sa te frigi.

Plita incorporabila mixta Electrolux EHG6341FOK dispune de mai mult functii, ca afisajul electronic, un sistem de protectie care opreste accesul copiilor la aparat si deconectare automata.

Desi pot fi gasite si plite incorporabile mai ieftine de 1000 de lei pe piata aparatelor electrocasnice, acest model este cel care se merita cu adevarat, datorita functiilor multiple pe care le prezinta, schimband complet modul in care vei gati de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro