Tehno News RO

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI644DO: o solutie benefica


Posibilitatile de aducere in slujba voastra a unor conditii optime de gatit tin de ceea ce prefera fiecare, dar in acelasi timp tine si de ceea ce ofera gama de electrocasnice pentru voi si pentru bucataria voastra. Se poate astfel sa dati foarte usor peste alegerea unor produse precum sunt cele clasice, si anume alegerea unor argazuri sau a unor elemente care sa beneficieze de caracteristici estetice sau functionale clasice sau poate fi vorba despre alegerea unora moderne. Pentru ultima categorie se poate alege si gama de incorporabile iar atat aspectul cat si functionalitatea acestora pot fi unele benefice pentru orice bucatar, iar Smeg Mark Newson SI644DO poate fi un bun exemplu.

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI644DO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


smeg mark newson si644do.jpg

Alegerea unei plite incorporabile poate fi determinata de partea de utilitate dar si de partea de utilare a bucatariei in directia de a putea sa exploatati mult mai bine suprafata pe care bucataria voastra o are. Tot despre o simpla plita poate fi vorba si daca exista bucatarii in care un cuptor nu isi are rostul iar un bun exemplu pot fi si acele apartamente care se inchiriaza in regim hotelier in care nu prea sa gaseste rostul unui cuptor.

Ceea ce presupune alegerea acestui model Smeg Mark Newson SI644DO pentru partea de utilare a bucatariei este alocarea spatiului necesar pentru instalare dar si alegerea unui blat de bucatarie care sa tina cont de asta.

Veti avea astfel nevoie sa tineti cont de faptul ca plita masoara 51.5 cm in adancime, 60 cm in lungime iar pentru partea de grosime veti avea 6.4 cm.

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI644DO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


O solutie moderna
Daca pentru unele modele de plite cu alimentare pe gaz de exemplu trebuie sa tinem cont si de legarea la o sursa de alimentare pentru Smeg Mark Newson SI644DO acest lucru nu este ceva ce ar putea conditiona instalarea, fiind vorba despre o plita pe inductie. Partea de instalare poate fi legata si de obtinerea unui aspect deosebit, asta pentru ca veti avea totusi un model realizat din sticla de nuanta neagra, ceea ce ajuta si la intretinerea si curatarea acestui model, dar si unele insertii de grafica aurie. Trebuie totusi adus in prim plan si elementul privind utilitatea acestui model si mai exact faptul ca poate fi nevoie sau veti putea sa utilizati una dintre cele 4 zone de gatit.

Alegerea zonei potrivite poate fi data de suprafata pe care acestea o au si veti avea una mica cu un diametru de pana la 160mm si o putere de maxim 2000W, doua zone normale de maxim 180mm si cu o putere de maxim 2800W si o zona mare de pana la 210mm si puterea de maxim 3100W. Variatia puterii fiecarei zone de gatit pe care le detine Smeg Mark Newson SI644DO este legata si de functia Boost pe care o prezinta dar si de controlul de tip touch prezent. Elementele moderne nu se opresc la tipul controlului ci mai sunt legate si de functii precum cea de timmer, cea de oprire automata la supraincalzire sau indicatorul de temperatura reziduala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro