Tehno News RO

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI933D: solutia minimalista


Pentru partea de amanajare a bucatariei trebuie sa fiti mereu atenti la foarte multe detalii, si poate fi vorba despre partea de alegere a mobilierului dar si partea de asigurare a unui nivel maxim de confort prin alegerea celor mai bune electrocasnice.

Se poate foarte usor sa fie vorba si despre posibilitatea de a gasi o imbinare foarte buna intre aceste elemente si astfel sa obtineti pe langa utilitatea bucatariei si designul sau.

O alta latura a amenjarii si a modului de realizare conform asteptarilor sau dorintelor mai poate fi legata si de suprafata pe care o are bucataria, si asta pentru ca suprafata sau spatiul oferit variaza de la un caz la altul.

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI933D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


smeg mark newson si933d.jpg

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI933D este varianta ce se poate gasi in numeroase bucatarii si astfel o varianta care sa ajute pentru gatit si pregatit numeroase mancaruri, fie ca sunteti cunoscator al artei culinare fie ca sunteti la inceput de drum in aceasta directie. Caracteristica de a fi incorporabila insa vine si cu partea de aplicare a spatiului necesar dar mai ales a blatului necesar pentru partea de instalare a acestui model, iar ceea ce se poate lua in calcul la aceasta etapa este dimensiunea de 6.4 x 90 x 35 cm. Se poate observa foarte usor si partea de aspect pe care plita o are, iar faptul ca vine cu o sticla de culoare neagra ofera atat un aer special si modern cat si o usurinta in intretinere pentru ca nu permite ca mancarea sa adere la suprafata ei.

Plita incorporabila Smeg Mark Newson SI933D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Dar moderna
Chiar daca dimensiunea este una mai redusa decat a altor plite nu inseamna ca si performantele sau caracteristicile de performanta vor fi la fel, iar asta pentru ca Smeg Mark Newson SI933D este un model de plita cu inductie. In felul acesta veti putea cu siguranta sa scapati de exemplu de limitarile impuse de utilizarea unei plite cu gaz sau poate de efectul pe care acestea l-ar putea avea asupra vaselor utilizate. Nu trebuie insa ignorata nici partea de control asupra functionarii acestei plite iar prezenta unui panou de tip touch control este legatura clara dintre acest model si latura moderna a tehnologiei.

Un control de tip touch si o functionare electrica sunt elemente majore cand vine vorba despre partea de stabilire a unor conditii foarte clare de gatire, si veti putea da peste unul dintre cele 15 nivele de gatit. Utilizarea treptelor insa pentru gatit cu ajutorul Smeg Mark Newson SI933D tine si de prezenta unui numar de 3 zone intre care veti avea o zona cu un diametru intre 100 si 160 mm si o putere intre 1800W si 2200W, o zona cu un diametru intre 100 si 230 mm si o putere intre 2400W si 3100W.

Pentru a treia zona, ceea ce veti avea este un diametru intre 100 si 280mm si o putere de la 2800W la 4600W, iar aceasta variatie poate fi data in cazul tuturor zonelor de gatit de o functie booster care mai este insotita si de un timer.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro