Tehno News RO

Plita incorporabila Smeg Universal SI5633B: gatitul in alt mod


Pentru a va bucura de unele preparate speciale sau preferate exista numeroase moduri sa faceti asta dar si numeroase ajutoare pe care va puteti baza cum ar fi gama de electrocasnice pe care sa o utilizati. Alegerile posibile insa tin si de bucataria pe care o aveti sau poate de aerul pe care vreti sa il ofere bucataria pe care doriti sa o amenajati daca sunteti la aceasta etapa, insa cu siguranta mai toata lumea isi doreste sa se bucure de ajutoare moderne si performante. Pentru a putea sa va bucurati atat de partea de ajutorare a activitatii prorpiu-zise dar si pentru partea de obtinere a unui aer modern in bucataria voastra Smeg Universal SI5633B poate fi o varianta optima in aceasta directie.

Plita incorporabila Smeg Universal SI5633B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


smeg universal si5633b.jpg

O plita incorporabila poate fi elementul cel mai important pentru a va bucura de o flexibilitate majora in ceea ce priveste amenajarea bucatariei, dar daca vorbim despre acest model vorbim si de faptul ca veti avea un element cu un design cu totul special si modern. Optarea pentru acest model insa este posibila si daca este sa analizam partea de elemente necesare intr-o bucatarie, iar daca voi nu doriti si nu vedeti rolul unui cuptor o plita precum acest model poate fi tot ceea ce va trebuie.

Faptul ca este o plita incorporabila impune si unele nevoi sau cerinte pentru utilizator, iar blatul de buctarie necesar pentru instalare este primul, insa pentru acest lucru trebuie sa vedeti dimensiunea pe care plita o are si care este de 58cm pentru lungime, 51cm pentru adancime si de 5.6cm in grosime.

Plita incorporabila Smeg Universal SI5633B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Usor de gatit si folosit
Fiind vorba despre o plita pe inductie lucrurile stau foarte simplu, fie ca este vorba despre asezarea sa datorita nevoii de legare la o sursa de curent, ceea ce este mai usor decat in cazul celor pe gaz, dar si datorita usurintei cu care se poate face controlul functionarii. Pentru aceasta etapa veti avea butoanele dispuse in pozitie centrala dar mai ales faptul ca sunt unele de tip touch, si astfel Smeg Universal SI5633B poate fi considerata cu siguranta una foarte moderna.

Ceea ce inseamna controlul functionarii este posibilitatea de a alege unul dintre cele 9 nivele de gatit dar si pornirea si alegerea uneia dintre cele 3 zone de gatit.

Pentru fiecare utilizare sau pentru fiecare vas de gatit pe care il utilizati Smeg Universal SI5633B va poate oferi o zona de gatit cu un diametru de 145mm, una cu un diametru de 210 respectiv o zona de 280 mm. Alegerea zonei functie de putere va poate aduce in fata zonei mici cu o putere de pana la 1650 prin functia boost, zona mijlocie cu o putere de pana la 2500W prin intermediul aceleasi functii iar pentru zona mare veti avea una de pana la 4000W. In cazul in care este vorba despre gatirea la un anumit nivel pentru un anumit timp veti avea timerul pentru a il utiliza, iar pentru partea de siguranta veti avea indicatorul de caldura reziduala, o siguranta pentru copii dar si oprire automata la supraincalzire sau la detectia in exces a lichidelor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro