Tehno News RO

Plita incorporabila Smeg Victoria PI964N: o plita pentru voi


Modul in care este considerat gatitul de catre fiecare dintre noi poate varia foarte mult, si poate fi vorba despre cei care trebuie sa gateasca si sunt nevoiti sa gateasca sau poate despre situatia in care chiar va place sa gatiti si va simtiti foarte bine in bucatarie.

Trebuie insa pentru ca acest lucru sa fie posibil ca bucataria sa va ofere unele elemente de care aveti nevoie sau poate unele elemente care sa va ajute sa va manifestati dupa bunul plac. Cum gatitul nu se poate sa existe fara o zona de coacere sau de prajire la fel nici o bucatarie nu prea se cheama bucatarie fara asemenea electrocasnice, dar intr-una moderna Smeg Victoria PI964N poate fi ceea ce aveti nevoie sau ce va doriti.

Plita incorporabila Smeg Victoria PI964N

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


smeg victoria pi964n.jpg

O plita incorporabila este de dorit pentru cei care prefera sa gateasca dupa cum si spuneam sau poate de catre cei care vor o bucatarie complet utilata si spatiul acesteia nu le permite sa se manifeste in orice directie. Daca ambele situatii duc la alegerea unui model Smeg Victoria PI964N atunci cu siguranta rezultatele pe care le veti obtine vor fi unele la un inalt nivel de performanta pentru voi.

Trebuie sa va formati insa o idee si in legatura cu ceea ce inseamna aducerea sa in slujba voastra, si asta pentru a ii gasi locul potrivit si blatul de bucatarie potrivit pentru instalarea sa. Elementele semnificative sunt greutatea de 10kg a acestuia dar mai ales faptul ca veti avea pentru latime o valoare de 60 cm, pentru adancime o valoare de 51 cm, in timp ce pentru grosime veti avea una de 6 cm.

Plita incorporabila Smeg Victoria PI964N

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Si pentru toti ce gatesc
Nu cred ca putem sa restrangem alegerea acestui model strict pentru un anumit utilizator sau poate pentru o anumita bucatarie, ci poate fi vorba si despre gasirea sa intr-o bucatarie ce deserveste un local. In orice loc in care ar fi asezata veti avea bucuria de a utiliza un model modern care este realizat din sticla de culoare neagra si cu o rama tot neagra, iar asta va avea efect si in momentul in care va trebui curatata Smeg Victoria PI964N pentru ca mancarea nu va adera la suprafata sa.

Trebuie sa fiti in masura sa si gatiti repede, iar pentru asta puteti sa alegeti una dintre cele patru zone de gatit, si veti avea doua zone de gatit mari cu o dimensiune de 230mm dar si doua normale cu un diametru de 160mm.

Puteti folosi ca si criteriu de alegere a zonei de gatit si puterea pe care o au, avand pentru zona de gatit mare o putere de pana la 3000W iar pentru cele normale de pana la 1600W prin functiile booster. Intreg controlul functionarii acestui model Smeg Victoria PI964N se va face de la panoul care este unul compus din patru butoane rotative dispuse frontal iar acestea va permit sa alegeti unul dintre cele 9 nivele de gatit.

O plita de gatit electrica si cu inductie va poate ajuta si prin alte functii precum timer-ul, indicatorul de caldura reziduala, siguranta pentru copii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro