Tehno News RO

Plita incorporabila TEKA EX 70.1 5G AI AL DR CI: prezentare


Gatitul nu este niciodata un lucru usor, mai ales cand aveti impresia ca lipseste acea "bruma de talent". Insa, de cele mai multe ori nu este vorba de lipsa de talent, ci de faptul ca nu aveti ingredientele si ustensilele necesare. Tocmai de aceea, va recomandam sa lucrati putin la partea cu dotarea corespunzatoare a bucatariei. Iar pentru inceput, investiti intr-o plita de calitate, asa cum este modelul pe gaz TEKA EX 70.1 5G AI AL DR CI. Si iata ce inseamna acest produs mai exact.

Plita incorporabila TEKA EX 70.1 5G AI AL DR CI

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


teka ex 70.1 5g ai al dr ci.jpg

Plita pe Gaz Incorporabila TEKA EX 70.1 5G AI AL DR CI - caracteristici & design
Aceasta este o plita cu alimentare pe baza de gaz, ceea ce poate fi un avantaj pentru utilizator deoarece poate duce la importante economisiri. Iar in cazul familiilor cu copii, economisirea este un aspect important, mai ales ca mereu sunt o multime de lucruri de cumparat. Insa, pentru ca totul sa functioneze bine, modelul este prevazut cu sistem de siguranta termoelectric. Rolul sau este de a supraveghea flacarea, aceasta fiind o optiune extrem de importanta care va ajuta sa preveninti incidentele neplacute.

Insa, pentru a va demonstra ca modelul este unul special, trebuie sa va spunem ca el implica nu mai putin de 5 arzatoare. Acest lucru inseamna mai mult spatiu pentru depozitarea vaselor in care intentionati sa prajiti, coaceti sau fierbeti alimente. Iar pentru a face lucrurile si mai clare este vorba de un azator cu coroana dubla de 4 kW, unul foarte rapid, de 3,8 kW, doua semi-rapide de 1,75 kW si unul auxiliar de 1 kW. De exemplu, arzatorul rapid se dovedeste de un real folos atunci cand vine vorba de momentele in care va grabiti. De regula, banuim ca acest lucru se intampla dimineata, atunci cand sunt foarte multe lucruri de facut.

Plita incorporabila TEKA EX 70.1 5G AI AL DR CI

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Gratarul acestei plite este confectionat din fonta, iar acesta se dovedeste cat se poate de rezistent. Dimensiunile plitei sunt unele clasice, acestea fiind de 500 x 680 mm. Insa, nu am precizat cel mai important lucru: desi este vorba de o plita cu alimentare pe baza de gaz, aceasta are aprindere electrica. Iar aprinderea este un adevarat atu, facand modelul unul foarte usor de folosit. Oricum, eficienta ridicata a arzatoarelor este un lucru garantat atunci cand vine vorba de acest model. In ceea ce priveste, culoarea acestei plite este o nunata mai speciala de gri spre negru care ajuta modelul sa se remarce.

Oprirea de urgenta a dispozitivului se realizeaza fara probleme, in cazul in care trebuie sa intrerupeti brusc procesul de gatire. In ceea ce priveste pretul, acesta este ceva mai mare, fiind considerat un pret peste medie. Insa, chiar si asa, trebuie luata in considerare eficienta produsului. Este vorba de o plita care isi face treaba foarte bine. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca activitatea de gatire poate fi foarte usor controlata, pana la cel mai marunt detaliu. Asadar, pe baza caracteristicilor prezentate anterior, se poate constata ca acest model este unul demn de luat in considerare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro