Tehno News RO

Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX: Gata cu incomodarile


Posibilitatea de a gati in conditii foarte bune de confort, dar si de a beneficia de un sprijin major atat in etapa de amenajare, de utilizare, cat si de dupa utilizare a aparatelor electrocasnice presupune alegerea unei aparaturi care sa va ajute. O plita incorporabila precum este cea Whirlpool AKR360IX va face ca aceste lucruri sa fie posibile, dar va aduce si alte avantaje atat in partea ce tine de aspect si de influenta a aspectului asupra bucatariei, cat si a utilizarii.

Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


whirlpool akr360ix.jpg

Daca este sa luam fiecare etapa prezentata in introducere, primul element de studiat este cel al aspectului acestui model si al incadrarii sale in propria bucatarie. Daca ar conta doar designul, aceasta pozitionare nu ar fi nici o problema deoarece se realizeaza foarte usor datorita aerului elegant pe care modelul Whirlpool AKR360IX il are. Ceea ce genereaza acest aer este prezenta inoxului ca si material folosit pentru confectionare si a nuantei specifice acestuia. Tot la acest aspect se mai afla si gratarul cu care plita este prevazuta, un gratar irontech care poate sustine o gama variata de cratite sau recipiente pe care le puteti utiliza.

Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Tot in etapa care tine de conditiile necesare de indeplinit pentru a putea utiliza acest model de plita incorporabila Whirlpool AKR360IX se afla si dimensiunea plitei, o dimensiune de 4 x 58 x 51 cm. Tot din cauza acestei dimensiuni se impune prezenta unui blat de bucatarie cu o grosime de minim 48 mm, insa aceste elemente pot fi foarte usor de depasit si, mai mult de atat, dimensiunea va poate ajuta chiar si in economisirea unui spatiu. Aceasta economisire este cu atat mai avantajoasa cu cat aveti o bucatarie de dimensiuni mai reduse si fiecare centimetru conteaza.

Utilizarea si intretinerea
Trecand la utilizarea efectiva a plitei Whirlpool AKR360IX, veti avea in primul rand patru arzatoare care sa va ajute in ceea ce inseamna gatirea alimentelor. Intre aceste arzatoare se afla un arzator mare si trei arzatoare normale, insa veti avea posibilitatea de a le utiliza pe toate in acelasi timp fara nici un fel de probleme. Tot in cadrul acestei utilizari mai beneficiati de un sprijin si anume de acela de a aprinde arzatoarele intr-un mod electric, iar asta nu face altceva decat sa elimine inconvenientul cauzat de chibriturile sau de brichetele pe care trebuia sa le aveti prin casa.

Ultima etapa este cea de dupa utilizare, iar in aceasta situatie accentul major se pune pe siguranta si pe intretinere. In ceea ce priveste intretinerea, inoxul cu care plita este realizata si finisajul butoanelor de control al functionarii va permit sa stergeti si sa intretineti foarte usor curatenia lor. Partea de siguranta insa este inca o latura moderna si un avantaj oferit de acest model si ne referim aici in primul rand la siguranta electromagnetica pentru fiecare arzator in parte. O alta caracteristica de siguranta insa este cea a folosirii supapelor de siguranta impotriva scurgerii accidentale a gazelor. Toate aceste laturi sunt insa completate de cea a pretului cu care acest model poate fi obtinut si instalat in bucataria voastra.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX: Gata cu incomodarile"




Galerie foto: "Plita incorporabila Whirlpool AKR360IX: Gata cu incomodarile"

whirlpool akr360ix_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro