Tehno News RO

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB: Sunteti ceea ce mancati


Stilul alimentar pe care o persoana il are poate spune foarte multe despre ea si, in acelasi timp, poate spune despre stilul de viata sau despre personalitatea acesteia. Pe langa aceste lucruri, modul in care ne hranim poate avea unele efecte negative si asupra sanatatii noastre, de aceea trebuie pe cat posibil sa avem o alimentatie echilibrata. Aceasta alimentatie insa se poate obtine doar utilizand aparatura electrocasnica potrivita si care sa ne ofere posibilitatea de a gati tot ce dorim si cand dorim, cu alte cuvinte sa avem o bucatarie complet mobilata si utilata. Ceea ce nu poate lipsi dintr-o astfel de bucatarie este aparatura electrocasnica de gatit din care face parte si o plita cum poate fi Whirlpool GOS 6415 NB.

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


whirlpool gos 6415 nb.jpg

Utilitatea unui astfel de model poate fi gasita din mai multe puncte de vedere si puteti avea in primul rand o utilitate de ordin estetic, iar in cel de-al doilea rand utilitatea din punct de vedere functional. Pentru a avea o bucatarie moderna, Whirlpool GOS 6415 NB va ajuta prin prisma faptului ca este un model incorporabil, ceea ce va ofera o flexibilitate sporita pentru pozitionarea sa si pentru aranjarea celorlalte elemente ale bucatariei. Comparativ cu un aragaz clasic, aceasta poate fi pozitionata si in alt loc, nu trebuie sa fie legata de un cuptor, dar trebuie sa fie legata de alimentarea cu gaz. Ceea ce mai trebuie facut pentru a putea beneficia de utilitatea functionala este sa va asigurati ca locul destinat instalarii acesteia sa ofere un spatiu de minim 59 x 51 cm, iar blatul de bucatarie sa ofere posibilitatea instalarii datorita grosimii de 4.9 cm.

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Mancati orice doriti
Odata ce aveti o bucatarie moderna si utilata, cu siguranta si gatitul o sa vi se para mult mai interesant si mult mai placut, iar Whirlpool GOS 6415 NB poate fi de mare ajutor mai ales daca gatiti si pentru alte persoane. Primul lucru este legat de faptul ca dispuneti de patru arzatoare sau zone de gatit de dimensiuni diferite, intrucat si vasele vor avea cu siguranta dimensiuni diferite. Aceste arzatoare sunt doua de marime normala si care au o putere de 1.75 KW, un arzator mic cu o putere de 1 KW, dar si un arzator mare cu o putere de pana la 3.5 KW. Setarea functionarii acestora se poate face de la butoanele rotative dispuse frontal in partea dreapta, iar acest lucru, impreuna cu faptul ca sunt cromate, ofera un plus de stil si eleganta.

Chiar daca vorbim despre un model cu o functionare pe gaz, asta nu inseamna ca nu poate oferi si unele caracteristici moderne dintre care prima este cea a modului de aprindere electrica si care elimina nevoia de chibrituri sau alte dispozitive. La fel de moderna este insa si prezenta unei sigurante in ceea ce priveste utilizarea acestui model si care va poate proteja impotriva unor incidente. Fiind astfel un produs foarte fiabil si foarte avantajos pentru orice bucatarie, ceea ce mai trebuie stabilit este pretul de achizitie si daca si acesta este unul util sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB: Sunteti ceea ce mancati"

whirlpool gos 6415 nb_1.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro