Tehno News RO

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA: Rustica si cocheta


Nimic nu se compara cu o bucatarie primitoare, decorata in stil rustic, romanesc. Aceasta se adreseaza adevaratilor iubitori de traditii si obiceiuri de la noi din tara, dar si celor care vor sa dea un aer sofisticat acestei incaperi pentru gatit. Insa, pentru ca totul sa arate perfect, este nevoie si de dotari electrocasnice cu acelasi specific. Iar in categoria acestor produse intra si plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA, un model rustic si cochet.

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


zanussi zgg66414ma.jpg

Dincolo de aspectul placut, sustinut de culoarea bej si gratarul de culoare neagra, plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA se dovedeste o alegere practica din doua motive. In primul rand, ea are o dimensiune potrivita, care o face sa incapa perfect chiar si in bucatariile de mici dimensiuni, iar in al doilea rand este ideala pentru cei care vor sa obtina rapid mancarurile preparate. Fie poate fi vorba de cei care nu au timp suficient de pretrecut in bucatarie din cauza zilelor foarte aglomerate, fie poate fi vorba de cei care calatoresc foarte des si nu ar avea rost sa investeasca intr-un aragaz mare si scump.

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Este plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA de un real folos utilizatorului?
Raspunsul este categoric: da! Aceasta plita nu se rezuma doar la un aspect destul de placut, ci vine si cu o serie de performante menite sa reprezinte o alegere prioritara pentru mai multe categorii de clienti.

O prima dotare importanta o reprezinta panoul de control care transforma activitatea de gatit intr-una foarte usoara. Butoanele sunt situate in partea frontala, fiind foarte simplu de accesat de catre utilizator. Asa ca, indiferent daca o persoana este dreptace sau stangace, folosirea plitei incorporabile marca Zanussi se va dovedi optima.

Aprinderea este electrica, ceea ce inseamna ca, printr-o simpla apasare de buton, arzatoarele vor fi inconjurate de flacara, fara a mai fi nevoie de chibrituri sau brichete. Si, apropo de arzatoare, acestea sunt in numar de patru si sunt distribuite astfel: un arzator mare cu o putere de 3 kW, doua arzatoare normale cu o putere de 2 kW si un arzator mic cu o putere de 1 kW.

Ele sunt ideale indiferent daca este vorba de fierberea sau prajirea alimentelor. Mai mult decat atat, flacara pura care inconjoara arzatorul mare va duce la pregatirea rapida a mancarurilor, lucru pe care cei care nu vor sa petreaca timp indelungat in bucatarie il vor adora.

Plita are o alimentare cu gaz, ceea ce duce la un consum redus si reprezinta o economie pentru utilizator, dar in acelasi timp si un motiv de ingrijorare. Iar asta apare din cauza ca multe persoane se tem de faptul ca siguranta lor este pusa in pericol din cauza acestui tip de alimentare cu gaz. Insa plita Zanussi ZGG66414MA este prevazuta cu un sistem de siguranta care previne accidentele nedorite. Totodata, ea este realizata din suporturi care asigura stabilitate vaselor ce sunt asezate pe unul dintre arzatoare. Gratarul este si el confectionat dintr-un material rezistent: fonta.

In ceea ce priveste pretul acestui model rustic de plita, se poate spune ca el nu este unul mare. Este un pret obisnuit al produselor de acest tip si, in acelasi timp, un pret bine stabilit daca se iau in considerare toate dotarile produsului marca Zanussi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Plita incorporabila Zanussi ZGG66414MA: Rustica si cocheta"

zanussi zgg66414ma_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro