Tehno News RO

Racitor Liebherr K 3120 - o alegere inspirata


Un racitor este un aparat destul de ciudat. Acesta este un frigider, dar care are doar aceasta parte, congelatorul lipsind. In mod normal, nu am recomanda achizitionarea unui astfel de aparat pentru acasa, intrucat mai apoi trebuie sa cheltuiesti bani si pentru un congelator, dar, in anumite conditii, merita. Asta mai ales daca ai nevoie de un spatiu suplimentar pentru a depozita si raci alimentele de care ai nevoie intr-un timp destul de scurt.

Racitor Liebherr K 3120

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


racitor liebherr k 3120.jpg

In primul rand, un racitor are foarte mult spatiu, la fel de mult cat are si un frigider obisnuit si, din acest punct de vedere, poate fi util. Iar modelul de fata, Liebherr K 3120 este unul cu adevarat incapator.

Ca si aspect, aparatul arata ca orice alt frigider, doar ca are o singura usa (motiv pentru care este si numit cateodata frigider cu o usa). Este si mai mic, la 144 cm fiind mai usor de utilizat de toata lumea. Abordarea aduce, asa cum am spus, marele avantaj al marimii. Liebherr K 3120 are un volum de 301 litri, mai mare chiar si decat cel al multor combine frigorifice de pe piata. Insa, acesta nu este impartit intre frigider si congelator, ci ramane exclusiv pentru alimente care nu vor fi niciodate refrigerate. Cu alte cuvinte, vei avea la dispozitie foarte mult spatiu pentru a pastra legume, fructe si chiar mancaruri gatite, cu conditia sa le consumi intr-un timp relativ redus, pana sa se strice.

Racitor Liebherr K 3120

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Mai multe avantaje aduse de o tehnologie destul de moderna
Liebherr K 3120 este totusi un aparat bun, cu un consum redus de energie. Acest lucru este insa unul normal, deoarece la un frigider sau o combina frigorifica, congelatorul era de fapt cel care consuma multa energie. Asadar, chiar daca are clasa de eficienta energetica doar A+, acest model consuma doar 128 KW pe an sau in jur de 0.3 KW pe zi, ceea ce este oricum foarte putin.

In plus, compartimentarea sa este una excelenta, care ofera foarte multa flexibilitate. Aparatul are sase rafturi din sticla, acestea putand sa fie montate in diferite pozitii, permitand punerea in frigider a unor vase de diverse marimi. Exista si un suport pentru sticle sub forma unui gratar, dar si pe usa se gasesc numai putin de 5 alte rafturi, de diferite marimi. Bineinteles, exista si un compartiment pentru legume si fructe.

Pana acum nu am spus nimic despre functii, dar asta nu inseamna ca acestea lipsesc. Racitorul are functie de dezghetare automata, dar si de super racire, pentru a face treaba mult mai rapid.

La prima vedere, Liebherr K 3120 pare sa fie racitorul perfect, avand si un raport calitate pret decent. Si daca ai nevoie de un asemenea aparat electrocasnic sau lucrezi la un birou si vrei ca toti angajatii sa aiba un loc pentru mancare, aparatul poate sa si fie unul perfect. Pentru acasa insa, acesta isi va face treaba minunat doar daca locuiesti singur sau daca sunteti genul de familie care prefera mai mult mancarea facuta in cantitati reduse si consumata imediat, in acest caz spatiul oferit de acest produs fiind mai mult decat suficient.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro