Tehno News RO

Racitor Samus SR450: electrocasnicul de nelipsit


Achizitionarea unui frigider este destul de pretentioasa in ziua de azi, pentru ca in afara de aspectul economic, trebuie sa tinem cont si de multe alte criterii pentru a ne alege modelul potrivit. In primul rand, este important sa stim concret ce vrem in materie de performante si functii, precum si ce dimensiuni ne-ar ajuta, in functie de spatiul de care dispunem. In plus, daca dorim de la acest electrocasnic sa fie si atractiv din punct de vedere vizual, aspectul estetic este de asemenea un criteriu de luat in calcul.

Racitor Samus SR450

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


samus sr450a+.jpg

Cauti un frigider practic, ideal pentru locurile in care spatiul este o problema? Atunci modelul Samus SR450 iti sta la dispozitie, fiind un racitor cu o singura usa, o capacitate utila de 335l si o latime de 60 cm. Alimentele sunt pastrate in stare proaspata, in conditii impecabile, pentru ca tu sa te bucuri de o masa sanatoasa si delicioasa.

Mai jos, iti prezentam calitatile tehnice precum si performantele acestui model de frigider, pe care vei vrea sa-l iei imediat acasa.

Racitor Samus SR450

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Despre Racitor Samus SR450
Temperatura din interiorul frigiderului este controlata foarte usor prin intermediul termostatului reglabil. Modelul Samus SR450 este echipat cu 6 rafturi din sticla, foarte usor de intretinut si rezistente la greutati mari. Acestea se pot retrage simplu, iar distanta dintre ele poate varia, in functie de gabaritul produselor pe care dorim sa le pastram la frigider. Dimensiunile relativ reduse, 600x600, il fac usor de mutat si de pozitionat in orice loc din locuinta. Iar inaltimea de 1700cm il face accesibil chiar si pentru copii, astfel ca micutii tai isi pot lua singuri mancarea preferata de la rece.

Modelul este configrurat destul de simplu, astfel incat intreaga sa suprafata poata sa fie utilizata. Usa este reversibila, ceea ce prezinta un avantaj, deoarece impiedica ca frigiderul sa ramana deschis si poate fi pusa pe stanga sau pe dreapta, in functie de necesitatea spatiului in care va fi amaplasat. La interior prezinta 5 sertare, aflate pe usa frigiderului, pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mai mici. In partea de jos, frigiderul este prevazut cu un sertar separat pentru pastrarea legumelor, fructelor, a pestelui sau a altor alimente. In consecinta, poti depozita alimente cat ma variate si vase cu dimensiuni foarte mari, datorita distantei mari dintre rafturi.

Un aspect important care asigura performante ridicate acestui racitor, sta in clasa energetica, A+. Asta semnifica un consum de energie electrica foarte scazut, mai precis de 135 kWh/an. Astfel, economisiti nu doar energei, dar si bani, pe o perioada lunga de timp, produsele din gama A+ fiind mereu o alegere inteligenta.

Cu un design placut, modelul Racitor Samus SR450 atrage prin simplitate, avand forme bine definite si precise. Rafturile si sertarele sunt relizate din materiale rezistente si datorita faptului ca sunt detasabile, le face usor de intretinut. Manerul vertical ii confera o accesibiliate usoara, iar piciorusele reglabile reprezinta un avantaj in vederea curateniei spatiului de sub acesta. Alimentele vor fi pastrate intotdeauna in conditii optime, pastrandu-si proprietatile pe o perioada lunga de timp.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro