Tehno News RO

Reduceri la console Xbox de Black Friday 2017


Gamerii se numara printre cele mai fericite categorii de cumparatori in perioada reducerilor de Black Friday. Un sector atat de popular, care atrage mii de vanzari anual chiar si in afara perioadelor de reduceri, face ravagii cu atat mai mari in perioada de Black Friday. Unele dintre cele mai asteptate reduceri la Black Friday 2017 sunt cele la console Xbox.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024


reduceri la console xbox de black friday 2016.jpg

Vor fi reduceri la console Xbox One de Black Friday 2017?
Lansarea Xbox One a fost o decizie foarte inspirata pentru cei de la Microsoft, consola reusind sa creasca foarte mult vanzarile si sa castige o baza consistenta de fani in doar cateva luni. Xbox one este a treia consola din serie si principala competitie pentru Playstation. Asa cum in lumea telefoanelor exista fani care nu vor schimba niciodata Apple pentru Samsung sau in lumea foto nu vor alege niciodata Nikon in detrimentul Canon, in lumea consolelor fanii Xbox sunt la fel de fideli, iar Microsoft ofera si un avantaj important in acest sens.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024


Mai exact, consola Xbox One este compatabila cu toate jocurile de pe consolele mai vechi Xbox 360, fiind posibil chiar ca jucatorii sa isi transfere automat nivelul si fisierele salvate. Sincronizarea se face instant, prin downladarea upgrade-ului de pe platforma Xbox Live. Cu alte cuvinte, jucatorii Xbox nu vor avea nevoie sa schimbe jocurile pe care deja le au, putand alege in schimb sa adauge la colectie aparitii noi din ultimii ani.

In campaniile Black Friday din anii trecuti consolele Xbox au intrecut in vanzari consolele Playstation, acest lucru aratand cat de multi fani au profitat de ocazie pentru a-si cumpara consola Xbox mult-dorita.

Ne asteptam la reduceri la console Xbox de Black Friday 2017, consolele avand de-a lungul timpului un istoric foarte bun in acest sens. De exemplu, anul trecut consola Xbox One de 500 GB, la pachet cu FIFA 2015, a avut un pret de 999 de lei in oferta celor de la eMAG.

Sunt de avut in vedere si modelele mai vechi, consolele Xbox 360 fiind in continuare relevante si avand acum preturi mult mai mici. O persoana interesata in primul rand de un pret bun pentru o consola, care se multumeste si cu ceva putin mai vechi, va gasi oferte foarte atractive pentru Xbox 360.

Anul acesta consolele Xbox se vor gasi in ofertele de reduceri la console de joc ale unor magazine online precum eMAG, Altex, Flanco, evoMAG, PC Garage, Cel si multe altele.

Black Friday 2017 nu este insa doar o ocazie pentru gameri de a-si innoi consolele. Consola Xbox este un cadou pe care copiii il vor adora, fiind totodata si un upgrade pentru serile petrecute alaturi de familie si prieteni.

Reducerile la console Xbox de Black Friday 2017 vor incepe pe 17 noiembrie, ziua in care cele mai multe dintre magazinele online lanseaza campania. Dupa cum ne-am obisnuit in anii trecuti, campania se va prelungi pe mai multe zile, fiind insa intotdeauna bine sa profitam de reduceri inca de la aparitia lor pentru a ne asigura ca prindem produsele dorite pe stoc.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 29 martie 2024



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro