Tehno News RO

Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81: curatenia exemplara


Robotii de aspirare sunt produse care castiga din ce in ce mai multa popularitate in ultimii ani, ca urmare a faptului ca sunt produse noi si inovatoare, care pot sa curete murdaria din casa, fara ca tu sa faci altceva decat sa il pornesti si sa-l opresti, atunci cand este nevoie. Un astfel de produs include foarte multe functii, ceea ce face ca alegerea unuia pentru locuinta sa fie un must-have, deoarece astfel se va putea remarca diferenta dintre curatenia pe care o face acesta si curatenia cu alte aparate.

Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


ecovacs deebot m81.jpg

Super functiile modelului de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81
Un robot de aspirare care se face usor remarcat in orice locuinta este acest robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81, care poate sa aspire atat umed, cat si uscat. Alimentarea sa se face la un acumulator, dispunand, bineinteles, si de o baterie reincarcabila. Produsul se poate folosi pe mai multe tipuri de suprafete. Latimea sa este de 348 de milimetri, o adancime similara si o inaltime de 79 de milimetri. Greutatea sa este foarte mica, cantarind doar 3.6 de kilograme, ceea ce il face usor de mutat, atunci cand trebuie sa-i schimbi tu pozitia dintr-o parte in alta. Modelul are culoarea neagra.

Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Capacitatea sa de colectare este de 500 de mililitri, iar autonomia este de 110 de minute, ceea ce inseamna ca timp de aproape doua ore, nu va fi nevoie sa ii acorzi deloc atentie, cat modelul de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 isi face treaba prin casa. Tensiunea pe care o atinge este de 12 V, iar nivelul de zgomot nu il depaseste pe cel al unui aspirator normal, ajungand pana la nivelul de 57 de decibeli.

Modelul de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 poate sa realizeze o curatare in cinci etape, datorita faptului ca include un sistem foarte avansat pentru spalarea uscata ori umeda. Procesul in sine include un sistem optional pentru spalarea de tip uscata ori umeda, ceea ce face ca modelul de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 sa poata matura, aspira, ridica, spala si sa usuce, totul printr-o singura trecere.

Nu trebuie sa stai sa urmaresti aparatul pentru a nu se ciocni de diverse lucruri, deoarece acesta dispune de o serie de senzori foarte avansati, la bordul sau, care vor detecta in mod automat scarile sau mobila sa, pentru a putea sa realizeze curatenia in locuinta ta fara nicio grija. In plus, modelul de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 are si o capacitate foarte mare pentru recipientul de praf, ceea ce, normal, ca inseamna ca va putea sa faca mai multa curatenie si tu va trebui sa golesti mai rar recipientul.

Sistemul sau de filtrare are o eficienta ridicata, ceea ce te lasa sa respiri mai usor, reducand in mod considerabil din numarul de alergeni.

De aceea, daca vrei un produs care sa faca o curatenie exemplara in casa ta, alege modelul de robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81 pentru locuinta ta, acesta oferindu-ti toate motivele pentru care sa-l cumperi si sa te bucuri de avantajele sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT M81: curatenia exemplara"

ecovacs deebot m81_4.jpg
ecovacs deebot m81_2.jpg
ecovacs deebot m81_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro